Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trakonya Balığı ve Av Teknikleri

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Çok lezzetli bir eti var. Kısa köstekli mantarlı çinekop takımı ile temmuz ayında boğazda güzel av veriyor. Tehlikeli ve zahmetli bir temizleme işlemi var. Ancak fleto çıkarıp tavada hafif baharatlı unla yapınca lezzeti anlatılamaz.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok lezzetli bir eti var. Kısa köstekli mantarlı çinekop takımı ile temmuz ayında boğazda güzel av veriyor. Tehlikeli ve zahmetli bir temizleme işlemi var. Ancak fleto çıkarıp tavada hafif baharatlı unla yapınca lezzeti anlatılamaz.
Yem ne kullaniyorsunuz?

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Yaramazlık yapmasından ötürü tekneye almak biraz zorlasa da bembeyaz eti herşeye değecek biliyorum:) Tulum çıkartıp hop tavaya;)

Wily clumsy silikon yeme gündüz av dönüşünde yaptığım sırtı avında 10 m kadar derinlik olan bir noktada atlamıştır. Kurşun da kullanmadım üstelik. IMG-20200428-WA0004.jpeg

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Bundan yaklaşık 5 sene evvel bir avda ilk kez oltama geldi trakonya ama boyu max 10-15cm falan. Akşam üstü idi, kayabalığı zannettim oltadan çıkarmaya çalışırken iki kez elime battı dikeni. zaten o zaman anladım trakonya olduğunu ama hiç heyecan panik yapmadan ava devam ettim. 5-10 dakika sonra kolumda oldukça ufak bir uyuşukluk hissettim. hani ayağın üzerine oturduğumuzda uyuşur ya işte onun hafif hali. 1 dakika falan sürdü sonra azalarak yok oldu.

Son düzenleme: