Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trakonya ile tanışma.

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Bu akşam üzeri Dragos sosyal tesisler önü istavrite at çek yaparken trakonya ile tanışmak nasip oldu. Alt iğnede ki balığı ufak mezgit zannettim. Acıyla bırakmam bir oldu. Çok acemiymişim.
Ne yapacağımı düşünürken
Vedat abayoğlu ustanın bir yazısında
Okuduğum ısıtmayla ve sıcak suda bekletmeyle ilgili yazısı aklıma geldi.
Sağolsun...
Çakmakla iğne batan yerleri dayanabildiğim kadar ısıttım. Az sonra ağrı yok oldu . Bi süre sonra çakmak bitti. İlerideki çaycıdan aldığım dayanabildiğim kadar sıcaklıktaki suda
Yarım saat kadar sıcak suyu yenileyerek beklettim. Ağrı ve şişme yaşamadan , parmağın iki boğumunda ufak şişle ucuz atlattım .
Vedat abayoğlu usta bilgi için teşekkürler.

B

BS Okuru

Misafir
geçmiş olsun evet bu işin tek çaresi sıcak su ancak siz genede doktora çıkın krem verecektir. Allahtan balık küçükmüş.

romeo

Üye
Adı
ahmet
Çok geçmiş olsun Mecit abi, arkadaşım üstüne basmıştı balığın oda çok kıvrandı yerde hastaneye kaldırdık 3 gün yattı. ciddi bir balık olduğunu ondan sonra araştırdım .. şimdi ayağının altında 3 diken izi duruyor ..

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Teşekkürler. Arkadaşınada büyük geçmiş olsun.

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Çok geçmiş olsun Mecit abi, arkadaşım üstüne basmıştı balığın oda çok kıvrandı yerde hastaneye kaldırdık 3 gün yattı. ciddi bir balık olduğunu ondan sonra araştırdım .. şimdi ayağının altında 3 diken izi duruyor ..
Teşekkürler arkadaşınada büyük geçmiş olsun.