Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TRAKYA BÖLGESİNDE YAYIN AVLAKLARI ?

onuriscan

Yeni Üye
Adı
onur işcan
Bizim burda yağzır diye biliniyor. bu senenin sazan avını yine orda yapmayı düşünüyoruz keyifli bi yer daha önce gittinizmi bilmiyorum ama tavsiye edebilirim

asusas

Üye
Adı
asus
neden olmasın onurcan inşallah gideriz 15 hazirandan sonra önceden plan yapıyoruz.planlarınız arasında yağzırıda ekledim :)

yukselaytac

Yeni Üye
Adı
aytac yuksel
asusas ben avlak yerleri söylmeyi sevmem ama gerçi bu yer saklı bır yer değil ama bılmıyorsundur belkı hanoğlu barajında ıstediğin tum balıkların dev boyutlarını yayında dahil bulabılırsın

asusas

Üye
Adı
asus
teşekkürler yüksel bende sevmem .. hanoğlu barajını duydum ama bir türlü nasip olmadı gitmek programlarımiçinde burası da var .bu sene ziyaret edeceğim .daha önceleri dediğim gibi ben balık yeme meraklısı değilim benim için boyut önemli tutarım ve tekrar bırakırım.kırıkkaleli metinle bizim iddamız çok koyu dur.ama geçen sene rekor metindeydi bu sene rekorunu bitirmeyi düşünüyorum :)

asusas

Üye
Adı
asus
metin kardeş .... geçen sene şanslıydın bu sene üzgünüm .. :)

yukselaytac

Yeni Üye
Adı
aytac yuksel
asusas ben nedense bu baraja çok guveniyorum belkıde ilk ve tek yayınımı orada yakaladığım içindir :) eğer gıdersen bırazda şanslı gunundeysen bence bu senekı rekor sende olabılır

asusas

Üye
Adı
asus
:) yüksel kardeş :) desteklerin için teşekkürler metin kardeş okur bu yazdıklarını :D
ilk yayın avını anlatabilirmisin tabiki sakıncası yoksa

yukselaytac

Yeni Üye
Adı
aytac yuksel
abımle beraber o gun akşam üstü hanoğluna kamp kurmaya gıttık akşama kadar zevkıne şıpşıpla oyalanarak zaman geçirdik hava kararmadan önce asıl takımları çıkarmaya başlamıştık bile :) sağa sola bıraz dıp attıktan sonra önumuzdekı koya makınalı oltaları kurmuştuk bıle yem olarakta tavuk çiğerı ve gunduzden yakalamış olduğumuz kızıl kanatları kullandım gece yanılmıyorsan saat 12 geçmişti ateş başında muhabbetı koyulaştırmıştık tam o sırada kızıl kanat takılı olan makınalılardan bırısınde olan zıl bır kere çınn yaptı ve fırladı gıttı bırdaha oltada haraket olmadı tabı benım butun heyacanım usrana dönuşmüştü ama yanımda gerçekten çok buyuk tecrubesı olan abım vardı bana üzülme bıraz bekle dedı o sırada tepe lanbalarımızı takmıştık bıle aradan 10 dk geçmeden olta delıgıbı oldu ve benım heyacanım yenıden tavan yaptı ben geceleyın suya hiçbir şekılde gırmem ama kendımı bır anda suda buldum çekerken sudan kesılıpte kaçma şansı olmasın dıye nedense hiç zorluk çıkarmadı ve ödulümü pek buyuk olmasada 1 metrelık bır yayınla almış oldum.