abımle beraber o gun akşam üstü hanoğluna kamp kurmaya gıttık akşama kadar zevkıne şıpşıpla oyalanarak zaman geçirdik hava kararmadan önce asıl takımları çıkarmaya başlamıştık bile

sağa sola bıraz dıp attıktan sonra önumuzdekı koya makınalı oltaları kurmuştuk bıle yem olarakta tavuk çiğerı ve gunduzden yakalamış olduğumuz kızıl kanatları kullandım gece yanılmıyorsan saat 12 geçmişti ateş başında muhabbetı koyulaştırmıştık tam o sırada kızıl kanat takılı olan makınalılardan bırısınde olan zıl bır kere çınn yaptı ve fırladı gıttı bırdaha oltada haraket olmadı tabı benım butun heyacanım usrana dönuşmüştü ama yanımda gerçekten çok buyuk tecrubesı olan abım vardı bana üzülme bıraz bekle dedı o sırada tepe lanbalarımızı takmıştık bıle aradan 10 dk geçmeden olta delıgıbı oldu ve benım heyacanım yenıden tavan yaptı ben geceleyın suya hiçbir şekılde gırmem ama kendımı bır anda suda buldum çekerken sudan kesılıpte kaçma şansı olmasın dıye nedense hiç zorluk çıkarmadı ve ödulümü pek buyuk olmasada 1 metrelık bır yayınla almış oldum.