Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Ben bildiklerimi yazayım listeye eklerseniz sevinirim.

Alibeyköy barajı : Sudak , büyük ağızlı levrek , meksika yılan balığı ve iri boy kerevit çıkıyor.

Sazlı bosna Barajı : Trofe yayın ( catfish ) çıkıyor.75lb misina öneriliyor.

Küçükçekmece : Aralık ayında kofana havyar bırakmaya geliyor 15 günlük bir peryot mevcut , av raporları gelince spinciler trofe av yapıyor.

Büyükçekmece : spin ile trofe turna avı için herkesin ilk tercihi..baitcasting sistem öneriliyor.

edit : adminlerden uyarı geldi , özel avlak yerlerini paylaşmamam üzerine.Ama sevgili abilerim bilgi paylaştıkça çoğalır , amatör balıkçılığı desteklememiz lazım.
Admin ler şaşırmış yine işlerine gelmeyince müdahale işlerine gelince ses etme gitsin hep vardi bu düzen hep olmaya devam edecek (sadece hamdi abiyi) bu yazdıklarımın dışında tutarım

06NEFES06

Üye
Adı
isa
Sizin bu yaptığınız katliama davetiye çıkartmaktır iyi niyetli olabilirsiniz ama insanlar öyle değil sadece sudaki balığa değil gittiği bölgede verdiği zararları ileriki ...zamanlarda görüp benimde böyle olmasında katkım var diyeceğinizi hatırlatırım
..selamınaleyküm konuyu kendisinden öğrendim verilen bölgeler verimli olmayan bölgeler mis sıkıntı yok

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
abi kofana yazıyor orda ya , hiç mi okumadınız :(

olsa olsa radyoaktif kofana olur..

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saygıdeğer forum üyeleri,
Ülkemizdeki tüm avlanma bölgeleri ile ilgili büyük bir arşiv yapıp herkesin hizmetine sunmak istiyorum. O yüzden foruma üye oldum. Sizlerden ricam bulunduğunuz bölgelerdeki balık tutulan bölgeleri buraya yazarak büyük bir arşiv yapmak. Her bölgedeki her şehirdeki kıyılar, göller akarsular ve hangi balık türleri avlanabildiğini buraya yazmanız.Desteklerinizi bekliyorum.
Hem arşiv hazırlayıp herkesin hizmetine sunmak istiyorsunuz hemde hizmet vereceğiniz kişilerden alacağınız bilgilerle hazırlıcam diyorsunuz.Bu hazıra konmaktan başka bir şey değil bence.Ayrıca forumda olan konu yeter ve artar.
Türkiye Genelinde Bölgeler ve Avlaklar, Nerelerde Balık Avlanır

Candy_Man

Aktif Üye
Ben türkiyedeki avlak yerleri diye bir başlığı hiçbir mantığa sokamıyorum.
Bulunduğun bölgedeki sahile gölete git kendin oradakilere sor. Sahil, gölet nerde bilmiyosan bulunduğun bölgedeki balık malzemecisine git ona sor. O da yoksa internetten en yakın balık malzemecisini bul oraya git sor. Zaten 25-30 km mesafede balık malzemecisi yoksa bulunduğun yerde balık yoktur ankaradaki adama giresundaki merayı söylemenin ne manası var ?

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
..selamınaleyküm konuyu kendisinden öğrendim verilen bölgeler verimli olmayan bölgeler mis sıkıntı yok
Aleyküm selam konu bölgenin verimli olması değil yada olmaması değil anlatmak istedeğimiz şey farklı bu siteyi takip eden kişi sayısı okadar fazlaki kim bi mera söylicek diye ağızlarının suyunu akıtarak bekliyolar bilinçsiz ve bohçacılar sadece bıraktıkları çöpler bile o söylenen yeri mahvetmeye yeter anlatabilmişimdir umarım mesele balık değil sadece

Rancodas

Yeni Üye
Adı
Mete Taş
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese fikirleri adına teşekkür ediyorum.