deicide
Üye
- Adı
- Özkan küçükdemir
..gecen sene altınova pazar sabahı ilk atışta ortadaki geldi.
..altınova kefalleri marina kefalleri kokuyor bu kefalleri bizim hanım bile yediyse sorun yok cok secerde
..bir pazar sabahı kefaller
marina akşamüstü gecen sene istavrit cok iyiydi bu sene anca 17 tane alabildim cıkmayınca insan sıkılıyo biraz
..gecensene bıyıkali göleti sazan mahalesef bu sene özel mülk oldu balık yasak sularda büyük ölcüde cekilmiş durumda
..bunlarda bu sene aldıgım istavriler tekirdağ marina at cek capari balıktan cok insan oluyor ama balık yok cıktımı cıkıyor 3,4 kilo alanlar olmuş eh biz işten gelince anca bu kadar..
..tekirdağ altınova boru kurduda olabilir fakat biz kıyıdan kurt cıkartıyoruz oda zevkli bir iş gece iyi av veriyor saat gece 24..00 kadar.hiç denemedim fakat gece lüfer alanlar oluyordu duyrulur.
..nisan ayı başlarında marina fenerin oldugu uc kısım şamadırayla mezgit boldu istavrit tek tükvardı aynı gün marina iç kısım zargana avı şimdilerde mezgitleri arar olduk..
..mırmır ve minekop 2 ,3 sene öncesine kadar güzel av veriyordu boru kurdu ve dalgalı bir havada almıştım tekirdağ marina.
Moderatör tarafında düzenlendi: