Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tuttuğum balıklar

deicide

Üye
Adı
Özkan küçükdemir
..gecen sene altınova pazar sabahı ilk atışta ortadaki geldi...altınova kefalleri marina kefalleri kokuyor bu kefalleri bizim hanım bile yediyse sorun yok cok secerde:))..bir pazar sabahı kefallermarina akşamüstü gecen sene istavrit cok iyiydi bu sene anca 17 tane alabildim cıkmayınca insan sıkılıyo biraz..gecensene bıyıkali göleti sazan mahalesef bu sene özel mülk oldu balık yasak sularda büyük ölcüde cekilmiş durumda..bunlarda bu sene aldıgım istavriler tekirdağ marina at cek capari balıktan cok insan oluyor ama balık yok cıktımı cıkıyor 3,4 kilo alanlar olmuş eh biz işten gelince anca bu kadar....tekirdağ altınova boru kurduda olabilir fakat biz kıyıdan kurt cıkartıyoruz oda zevkli bir iş gece iyi av veriyor saat gece 24..00 kadar.hiç denemedim fakat gece lüfer alanlar oluyordu duyrulur...nisan ayı başlarında marina fenerin oldugu uc kısım şamadırayla mezgit boldu istavrit tek tükvardı aynı gün marina iç kısım zargana avı şimdilerde mezgitleri arar olduk....mırmır ve minekop 2 ,3 sene öncesine kadar güzel av veriyordu boru kurdu ve dalgalı bir havada almıştım tekirdağ marina.

Moderatör tarafında düzenlendi:

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Tebrik ederim Özkan abi, güzel avlar gerçekleştirmişsin :) Devamlarını dilerim, her zaman rastgelsin...

deicide

Üye
Adı
Özkan küçükdemir
Bakalim bu yil ne yapabilcem yakaladikca paylasirin hepimize rastgelsin

night fisher

Daimi Üye
Adı
fatih h
Sevgili kardeşim,öncelikle forumumuza hoş geldin
Bütün balıkların gayet güzel,sazan dediklerin kızılkanat sanırım,yoksa sazan için çok ama çok küçük olurlardı:) sadece bir konu rahatsız etti beni,o da minekoplar,bildiğin gibi minekoplar 20 kg üstü boylara ulaşabilen balıklar,en azından kilo üstlerini alıkoymak,sürdürülebilir avcılık açısından daha uygun olacağına inanmaktayım.
RASTGELSİN:)

deicide

Üye
Adı
Özkan küçükdemir
Sazan ve kizilkanat.Zaten o gölet yasaklandi ve aglarla bütün baliklari topladilar bunlarda bize kar kaldi.minekopun o kadar buyugunu yakalamak kiyidan zor ben salsam yanimdaki topluyo uyarsan tartisma cikcak adamlar mirmirin istavrit boyunda olanlari bile geri salmiyor egitim şart yani

SARGOZ_07

Üye
Adı
HÜSEYİN
Tebrikler. Guzel avlar gerceklestirmissin.
Avin daim ve bereketli olsun.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi