Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Pazar sabaha karşı 5:30 gibi Pendik marinanın sol tarafı yemliyle dişli taramasında 1 adet 18- 19 cm civarı bir genç denk geldi. Sezonun ilk dişlisi olduğundan açıkçası salmadim.zaten bir yarım saat daha takıldım baktım vuruş yok eskihisara geçtim ordada sandalla eşek istavritii ve izmaritlere denk geldim

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta sonu boğazda gece yemli denedim. 20-25 cm 3 adet dişli aldım. 1 tane de çekerken kurtuldu.
Balık durumu bence iyi, bu sene daha güzel bir sezon geçireceğiz gibi.
Yani balık geliyor, az kaldı. Biraz daha sabır. Yanılmıyorsam 3-5 gün erken de olsa bu hafta kestane karası başlıyor.
Sonrasında balık yapar inşallah ve ortalık şenlenecek.

Not : Yem olarak istavrit olmadığı için orada kıyıdan yakaladığım gümüşleri kullandım. 4 gümüş 4 dişli gibi verimin iyi olduğunu gördüm. Bilginize.

Herkese rast gelsin.

isakale

Üye
Spin mi yemli mi denediniz
Pazar sabaha karşı 5:30 gibi Pendik marinanın sol tarafı yemliyle dişli taramasında 1 adet 18- 19 cm civarı bir genç denk geldi. Sezonun ilk dişlisi olduğundan açıkçası salmadim.zaten bir yarım saat daha takıldım baktım vuruş yok eskihisara geçtim ordada sandalla eşek istavritii ve izmaritlere denk geldim

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Spin mi yemli mi denediniz

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cocolic

Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta sonu boğazda gece yemli denedim. 20-25 cm 3 adet dişli aldım. 1 tane de çekerken kurtuldu.
Balık durumu bence iyi, bu sene daha güzel bir sezon geçireceğiz gibi.
Yani balık geliyor, az kaldı. Biraz daha sabır. Yanılmıyorsam 3-5 gün erken de olsa bu hafta kestane karası başlıyor.
Sonrasında balık yapar inşallah ve ortalık şenlenecek.

Not : Yem olarak istavrit olmadığı için orada kıyıdan yakaladığım gümüşleri kullandım. 4 gümüş 4 dişli gibi verimin iyi olduğunu gördüm. Bilginize.

Herkese rast gelsin.
Boğaz’ın hangi konumunda av yaptınız

Adı
Muhasebeci
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,

Dün akşam (24.09.2018) çok fazla hareket yoktu.

1 tane Eşkina alındı. 1 tane sağlam vuruş alındı. Yüksek ihtimal Eşkinaydı ancak çekemedik. 2 ufak ispari geri salındı. Tekeye atlayan istavrit geri salındı.

Pazartesi günü ne zaman gitsem eşkinasız dönmüyorum. Artık genelleme oldu.

Okulların açılmasıyla beraber akşamları sahilde biraz olsun insan kalabalığı azaldı. Birde FB - BJK derbisinden dolayı kimsecikler yoktu.

Herkese Rast Gelsin.