Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
spinin son demleri LRF ye geç sendeBu akşam spin denemek için sahile inme niyetim var. En son Pendik tarafında gittiğim merada istavrit ve eşkina için takım atıyorlarda şaşırdım kaldım. Başka bir başlıkta da Koçtaş tarafında sabah suyunda alan olmuştu. Akşam suyu için tavsiye verebilecek var mı? Malum sık gidemiyoruz bari gol sesi olan yerlerde deneme yapalım.
Spin seti daha yeni yaptım bir de lrf olayına girmiyim Engin hocamspinin son demleri LRF ye geç sendeen azından aksiyon olur. spin işi kısmet artık denk getirebilene.
Ben bu aralar pek çıkamıyorum. genelde üsküdardayım evimde sahile yakın ama inan hiç çıkamıyorum bu aralar. ama LRF için gidebilirsen üsküdara bir bak derim orada son zamanalrda bayağı bir LRF ci dolmuş durumda. ben orada ilk LRF yaparken millet gülüyordu garip garip bakıyordu şimdi LRF ci doldu orası. geçenlerde oradan geçerken gördüm bir kaç arkadaş vardı.Spin seti daha yeni yaptım bir de lrf olayına girmiyim Engin hocamseni dinlemedim pendik tarafına gittim. 19.45 - 21.45 arası denedim. Tabii ki sonuç 0. Sanırım eylüle kadar rapala kutumu kaldıracağım. O zamana kadar zargana denemeleri yaparım belki. Zargana konusunu canlandırmaya çalıştım ama pek ilgi görmedi. Ama lrfye de çok uzak değilim. Bir akşam sırf izlemek için bir lrf merasına gitmek istiyorum. Belki sana denk gelirim. Rastgele.