Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

measerv

Üye
1-2 kilo istavrit aldık kartal sahil koçtaş karşısında. akşam üzeri sandal yaptık açıkta pek balık yoktu. 3-5 mezgit, 100-200gr istavrit geldi. sonra gece şamadıra'ya attık.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
cumartesi sabah 7 gibi koçtaşın oradan sandalla 2 kişi açıldık. balıklar genelde kreçe hepsi iade edildi. 2 kilo kadar iri istavrit arada tek tük mezgit vardı alıkoyduk. ama yakaladığımızdan fazlası suya iade edildi. mezgitlerde genelde ufaktı. bu sene iyi mezgit yapacak sanırım o bölge. oradan @Hamdi abinin dükkana bir ziyarette bulunduk. isome marukyu yemler gelmişti. piyasada zor bulunuyor. sağolsun hamdi abi bayağı bir çeşit getirmiş. ondan 2 paket aldım. akşam bu sefer pendikte LRF yaptım. balıklar ufak olduğu için yeme geliyor fakat çoğu kaçıyor. bir kaç tane istavrit yakaladık. kreçe de geldi arada ama onları geri iade ettik. baktım olacak gibi değil 1 saat süren avı sonlandırdık.

Ozkanar

Yeni Üye
Adı
Ozkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pendik bu aralar vasat durumda. Aksam samandira ile atanlar bile tek tuk aliyorlar.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bu akşam spin denemek için sahile inme niyetim var. En son Pendik tarafında gittiğim merada istavrit ve eşkina için takım atıyorlarda şaşırdım kaldım. Başka bir başlıkta da Koçtaş tarafında sabah suyunda alan olmuştu. Akşam suyu için tavsiye verebilecek var mı? Malum sık gidemiyoruz bari gol sesi olan yerlerde deneme yapalım.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bu akşam spin denemek için sahile inme niyetim var. En son Pendik tarafında gittiğim merada istavrit ve eşkina için takım atıyorlarda şaşırdım kaldım. Başka bir başlıkta da Koçtaş tarafında sabah suyunda alan olmuştu. Akşam suyu için tavsiye verebilecek var mı? Malum sık gidemiyoruz bari gol sesi olan yerlerde deneme yapalım.
spinin son demleri LRF ye geç sende :) en azından aksiyon olur. spin işi kısmet artık denk getirebilene.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
spinin son demleri LRF ye geç sende :) en azından aksiyon olur. spin işi kısmet artık denk getirebilene.
Spin seti daha yeni yaptım bir de lrf olayına girmiyim Engin hocam:) seni dinlemedim pendik tarafına gittim. 19.45 - 21.45 arası denedim. Tabii ki sonuç 0. Sanırım eylüle kadar rapala kutumu kaldıracağım. O zamana kadar zargana denemeleri yaparım belki. Zargana konusunu canlandırmaya çalıştım ama pek ilgi görmedi. Ama lrfye de çok uzak değilim. Bir akşam sırf izlemek için bir lrf merasına gitmek istiyorum. Belki sana denk gelirim. Rastgele.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Spin seti daha yeni yaptım bir de lrf olayına girmiyim Engin hocam:) seni dinlemedim pendik tarafına gittim. 19.45 - 21.45 arası denedim. Tabii ki sonuç 0. Sanırım eylüle kadar rapala kutumu kaldıracağım. O zamana kadar zargana denemeleri yaparım belki. Zargana konusunu canlandırmaya çalıştım ama pek ilgi görmedi. Ama lrfye de çok uzak değilim. Bir akşam sırf izlemek için bir lrf merasına gitmek istiyorum. Belki sana denk gelirim. Rastgele.
Ben bu aralar pek çıkamıyorum. genelde üsküdardayım evimde sahile yakın ama inan hiç çıkamıyorum bu aralar. ama LRF için gidebilirsen üsküdara bir bak derim orada son zamanalrda bayağı bir LRF ci dolmuş durumda. ben orada ilk LRF yaparken millet gülüyordu garip garip bakıyordu şimdi LRF ci doldu orası. geçenlerde oradan geçerken gördüm bir kaç arkadaş vardı.

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lrf avlanan arkadaşlarımız Abi'lerimiz varsa deneyim açısından yer zaman paylaşırlarsa izlemek öğrenmek isteriz :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
zaman hava kararınca diyebilirim ama yer olarak karanlıkta denize ışık vuran hemen hemen her yeri denemek lazım. şu sıra çoğu yerde istavrit çıkıyor.