Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önceleri ben de çok büyük çanta ve bir sürü malzeme ile gidiyordum. Ancak malzemenin onda birini ancak kullanabildiğim için şimdi yalnızca balığa göre malzeme taşıyorum. Sorun olmuyor öyle.Malzemeyi şu şekilde göstereyim çünkü birazcık fazla gibi
![]()
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pendikteyim Doblo aracım var köprüye de yakınımMerhaba Bora bey,
Bende balığa bisikletle gidenlerdenim. Pendik köprüsünden sahile kadar gidiyorum. Bazen kıyı şeridinden kartala kadar gittiğimde oluyor malzemeler ile. Bu işi en iyi bir sırt çantası ile çözebilirsiniz. Ben şahsen şu anda öyle yapıyorum. bütün takımı çantaya yerleştiriyorum. Geniş bir çantam var. Onuda sırtıma atıp düşüyorum yollara. Son zamanlarda lrf ile avlanmaya niyetlendiğim için kamış çantama sığmıyor. Ölçüleri bisikletin yatay ana gövdesi ile yakın olduğu için şimdilik oraya sabitleyip çantamı alıp çıkıyorum. 10-15 kere gittim bu şekilde bir sıkıntı yaşamadım ama istanbul da bisiklet kullanmak gerçekten zor. Kimse yol vermiyor.

On numara olur bencedePendikteyim Doblo aracım var köprüye de yakınımBirlikte avlanmak istersen haberleşelim pendikte avlak bilmem malesef ben lojistiği halledeyim sen de operasyonda ol
![]()