Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

emrecetin

Yeni Üye
Adı
Emre Çetin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben akşam suyunda Dragos sahildeydim 18-20 arası. Bir tane istavrit geldi çaparime, onu da karaya alırken kurtuldu iğneden :) Zaten sonlarda geldiği için alsam da salacaktım geri denize.

Bu arada yanımda olta atan 3 kişi ile iyi sohbet ettik, hatta yarın sabah için takımları yokmuş, nereden buluruz derlerken onlara da iki tane çapari verdim. Sonuçta balık tutamadık ama güzel vakit geçirdik.

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abilerim Kardeşlerim hepinize rasgele bugün çinekopa atmayı düşünüyorum küçükyalıdan kıyıdan tabi fikirlerinizi alayım boşa mı çıkmış olurum kıpırtı var mı ?

Daha lüfer inecek meraları bir kolaçan edecek ondan sonra Çanakkale'ye doğru yola çıkacak daha sonra sarıkanat çinekop girecek ve bir müddet kalacak...

Şuan için daha çok erken çinekop için.

Celal (Pendik)

Yeni Üye
Bugün gece 23 ile 02 arası pendik sahilden birçok deneme yaptık sadece iskorpit geliyor. Pendikte balık yok.

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tuzla keyifsiz sabah suyunda at çek sonuç sıfır geceden yemli yapanlarda 3-5 babacan istavrit başkada bişi yok tekneler açıktan topluyormuş muş 7-8 parça alan oluyormuş muş

Dhacioglu

Yeni Üye
Adı
Doğan Hacıoğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah maşallah .. Anlaştık biz onunla büyüyüp gelicek :)

Ekli dosyalar

burakhepbirlik

Aktif Üye
ne rüzgar yedim be, 1 adet istavrit kayaya düştü onuda kedi kaptı, helali hoş olsun. bugün boş bomboş :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün küçükyalı mendirekte 2 tane yaprak 1 tane çinekop yakaladım ve geri salındı.Rüzgar olduğundan çok fazla anlayamadım ama 1-2 hafta sonra güzel lüfer çıkacaktır.

ilhanburak

Aktif Üye
dün küçükyalı mendirekte 2 tane yaprak 1 tane çinekop yakaladım ve geri salındı.Rüzgar olduğundan çok fazla anlayamadım ama 1-2 hafta sonra güzel lüfer çıkacaktır.
Evet kucukyalidan bende dun haberler aldim . 5 6 yaprak cikmis, bu iyi bir haber mi ? Sezon guzel mi gececek?

M3s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
tuzla keyifsiz sabah suyunda at çek sonuç sıfır geceden yemli yapanlarda 3-5 babacan istavrit başkada bişi yok tekneler açıktan topluyormuş muş 7-8 parça alan oluyormuş muş
Merhaba; tekneden 7-8 parçalık sürekli bir balık yok. Gözümle gördüğüm 1-2 balık. Oda meranın yerli balığı. Ancak karadenizden önce körfezin yerli balığı akışa geçebilir der büyüklerimiz. Her an tuzla sedef hattına vurabılır.

Halil61

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. bugün saat sabah 9 gibi pendik kartal arası zarganaya çıkacağım. alabilen varmı zargana yeni yaptığım bi yem var onu deniycem gelmek isteyen olursa buluşur muhabbet ederiz