Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Illa tekneyle acilicaz yani

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
sular ısınsın balık özellikle akşam üstü kıyılar marmarada.

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bu saatte kesinlikle denemeyin,
Birşey çıkacağını sanmıyorum,
Yemli dip takımı atarsanız şans vakit geçirmek için ama yine sanmıyorum,
Sabah erken ve akşam hava kararmak üzereyken en verimli saatler buralarda. Tabi balık olması lazım yoksa atar bekleriz :) çoğu zaman yaptığımız gibi.
Ama gündüz zor, denk gelirmi gelir :) vakit geçirmek için deneyiniz ama üşütüp hasta olmaya değmez şahsi düşüncem.
Nacizane tavsiyem en azından hafta sonunu bekleyiniz. Hava daha güzel olacak diye gözüküyor . En kötü ihtimal güzel bir deniz havası almış olursunuz , hasta da olmazsınız.

Sahte atacağınızı zannediyorum mesajdan, deneme babında atılabilir ancak sezon değil balık aını buralarda değil, dolayısı ile sahte ile atış denemek sadece denemek olur diye düşünüyorum, onun yerine jighead ile silikon denerseniz belki arada başka balık bile kandırabilirsiniz ,
Yada şamandıralı takım ile atarak ( silikon yada yemli aksiyonlu yada beklemeli ) tüm balıklara olta atmış olursunuz :)
Dip oltası da ihtimaller içinde heyecan olur hiç olmazsa, iskorpit gelebilir, gelincik gelebilir,

Nacizane düşüncem bu şekilde

saygılar

Bu konu hakkında Yen'i konu açmıştım:) demekki yakın dostumuz bu işide biliyor.enbiya üstadım çaylar benden devamı senden:)

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Üstad bir akşam yapalım şu işi sana zahmet 3 adam yolunu gözlüyor:)

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Çubuklu bugün tam anlamıyla felaketti inanılmaz rüzgar vardı .olta atan kimse yoktu bende takımları hiç çıkarmadım.ayrıca hafta sonları artık çok kalabalık olduğu için hafta sonları çubuklu maceramızı ekim ayına kadar erteledik

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Çubuklu bugün tam anlamıyla felaketti inanılmaz rüzgar vardı .olta atan kimse yoktu bende takımları hiç çıkarmadım.ayrıca hafta sonları artık çok kalabalık olduğu için hafta sonları çubuklu maceramızı ekim ayına kadar erteledik
Havalar duzelsin hele abi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mayıs ayı gelsin de sabah oksijeniyle tekneden sallasak caparileri. Kartal da tekne keyfi başka oluyor ..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi