Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu saatte kesinlikle denemeyin,
Birşey çıkacağını sanmıyorum,
Yemli dip takımı atarsanız şans vakit geçirmek için ama yine sanmıyorum,
Sabah erken ve akşam hava kararmak üzereyken en verimli saatler buralarda. Tabi balık olması lazım yoksa atar beklerizçoğu zaman yaptığımız gibi.
Ama gündüz zor, denk gelirmi gelirvakit geçirmek için deneyiniz ama üşütüp hasta olmaya değmez şahsi düşüncem.
Nacizane tavsiyem en azından hafta sonunu bekleyiniz. Hava daha güzel olacak diye gözüküyor . En kötü ihtimal güzel bir deniz havası almış olursunuz , hasta da olmazsınız.
Sahte atacağınızı zannediyorum mesajdan, deneme babında atılabilir ancak sezon değil balık aını buralarda değil, dolayısı ile sahte ile atış denemek sadece denemek olur diye düşünüyorum, onun yerine jighead ile silikon denerseniz belki arada başka balık bile kandırabilirsiniz ,
Yada şamandıralı takım ile atarak ( silikon yada yemli aksiyonlu yada beklemeli ) tüm balıklara olta atmış olursunuz![]()
Dip oltası da ihtimaller içinde heyecan olur hiç olmazsa, iskorpit gelebilir, gelincik gelebilir,
Nacizane düşüncem bu şekilde
saygılar
3 Adam,Üstad bir akşam yapalım şu işi sana zahmet 3 adam yolunu gözlüyor![]()
Havalar duzelsin hele abiÇubuklu bugün tam anlamıyla felaketti inanılmaz rüzgar vardı .olta atan kimse yoktu bende takımları hiç çıkarmadım.ayrıca hafta sonları artık çok kalabalık olduğu için hafta sonları çubuklu maceramızı ekim ayına kadar erteledik