Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Mayıs ayı gelsin de sabah oksijeniyle tekneden sallasak caparileri. Kartal da tekne keyfi başka oluyor ..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknedeki aksiyon bir başka zaten balığın her hareketini hissediyor insan .haftada 1 teknede olacağız nasipsede ama akşam ezanı vakti bizim buralarda (Pendik kartal hattı) güzel avlar oluyormuş kıyıda onun için araştırma yapıyorum.

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aksam icin iyi renklerde capari ve yemli kiyidan guzel av yapiliyor 2 oltayla tek basima baligi almaya yetisemedigim gunleri bilirim o gunler erken gelir ins.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Teknedeki aksiyon bir başka zaten balığın her hareketini hissediyor insan .haftada 1 teknede olacağız nasipsede ama akşam ezanı vakti bizim buralarda (Pendik kartal hattı) güzel avlar oluyormuş kıyıda onun için araştırma yapıyorum.
Zafer abi akşam vakti kıyıdan capariyle yüklü balık aldığımız zamanlar oldu kartal Pendik hattında ama 1 veya 1,5 saat yapıyor balık.. lakin keyfi başka oluyor

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Zafer abi akşam vakti kıyıdan capariyle yüklü balık aldığımız zamanlar oldu kartal Pendik hattında ama 1 veya 1,5 saat yapıyor balık.. lakin keyfi başka oluyor

Senin gibi deneyimli ustaların söylediği bu dostum.nasipse haberleşip beraber av yaparız inşallah

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Inip yoklucam küçükyalı sahili

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Varmı Anadolu yakasından haberler üstadlar .birde akşam saat kaç gibi Pendik kartal arasında sahile ineyim ??

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Varmı Anadolu yakasından haberler üstadlar .birde akşam saat kaç gibi Pendik kartal arasında sahile ineyim ??
Facebook paylaşımlarından gördüm,kartal da tek tük istavrit çıkmaya başlamış,güneş batmadan 1-2 saat önce sahilde olmak yeterlidir

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu aralar maltepe sahil tarafı istavrit yapıyor diyenleri duydum, inip bakan oldu mu acaba doğruluk payı nedir?

depthmeter

Üye
Adı
cenk