Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Av sonu rapor bekliyoruz, rasgele

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Bende dişsiz için bizim hayırsız meraya gitsem mi diye düşünüyorum

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Av sonu rapor bekliyoruz, rasgele

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adaş hiç av vermedi bulunduğumuz yer . 17 - 20 arası birtek balık tutan olmadı . Yanımda kaşık vs yoktu olsa idi dişli ye kaşık ataçaktım keşke alsaydım belli mi olur ? Hiç istavrit olmaması düşündürüçü demek lazım .
Dönüşte motor iskelesine de baktım 15- 30 kişi var kovalar boş birkaç kişi var oda çay tezgahı olanlar oda tavalık anca almış 10 tane kadar . Rastgele :)

Son düzenleme:

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende dişsiz için bizim hayırsız meraya gitsem mi diye düşünüyorum

Bora bey bence deneyin .Dediğim gibi dönüşte saat 20 :30 civari dere ağızlarının birinde durdum baktım 10 -12 kişi dere ağzının sağına ve soluna elli mt mesafe ile yayılmışlar , kaşıkla takriben 30 mt civarı atışla spin çalışılıyor 20 dk sonrasında 3 kişi 2 şer dişli aldı , rapala çalışanlar alamadı bilginize .En kısa zaman da bende deneyeceğim ama zaman kısıtlı . Rastgele :)

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
Rapor şöyle, 20:30 - 22:00 aradı 4 sarıkanat alınmış 23:30 da yanımda kaba lüfer alındı ama hiç haz etmediğim biri olduğu için yanına bile gitmedim yalnız uzaktan gördüğüm kadarıyla başı kırmızı gövde gümüşi bir sahteydi

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
measrv yeni gördüm mesajını kusura bakma kıyıda açık renklerin hepsi iş yapmakta idi suanki durumu bilmiyorum ama

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Boşver abi yaşlanmak güzeldir :) Ben Göztepe tarafında oturuyorum bir eşkina takımı yapıp Cuma gecesi şansımı deneyim dedim sende eski dolgu deyince aklıma İskinin oradan Modaya doğru olan yerler geliyor aklıma. Daha uygun yerler varsa bilgi verilmesini rica ederim :)
Caddebostan güzel eşkina yapardı ama orası da kurumuş. geçen sene millet 10 15 tane balık alıyordu bu sene max 5 tane anca çıkmıştır.

B

BS Okuru

Misafir
Rapor şöyle, 20:30 - 22:00 aradı 4 sarıkanat alınmış 23:30 da yanımda kaba lüfer alındı ama hiç haz etmediğim biri olduğu için yanına bile gitmedim yalnız uzaktan gördüğüm kadarıyla başı kırmızı gövde gümüşi bir sahteydi

Hocam,

8-10 arası takılıyorduk varsa var yoksa yok deyip dönüyordum,
Şimdi gece yarısına kadar beklemek gerekecek acabalarla :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Deneyecegiz başka çare yok ;)

Rapor keşke size ait olsaydı da adınıza sevinseydik :(

Rastgele

B

BS Okuru

Misafir
Caddebostan güzel eşkina yapardı ama orası da kurumuş. geçen sene millet 10 15 tane balık alıyordu bu sene max 5 tane anca çıkmıştır.
Geçen sene 10-15 tane ve içinde el kadar olanları da alan etçiler yüzünden bu sene caddebostan göztepe eşkina yapmadı doğru dürüst.
Ben pek balık amaçlı değilde kafa dinleme amaçlı gittiğim için tutamıyorum hoş sevmiyorum da ama amacı eşkina tutmak olanlar bu sene malesef eli boş döndüler.
Hocam,

8-10 arası takılıyorduk varsa var yoksa yok deyip dönüyordum,
Şimdi gece yarısına kadar beklemek gerekecek acabalarla :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Deneyecegiz başka çare yok ;)

Rapor keşke size ait olsaydı da adınıza sevinseydik :(

Rastgele
Boşver be Enbiya zaten 1-2 tane çıkıyor kaç saatte, ha bir tane de bana yapışsa tabi fena olmaz ama açıkçası boyuna yapısına bakar belki de salarım, hem cılız hem ufak hemde tek olup hiçbir işe yaramayacak sa ölmesin yaşasın belki büyüme şansı olur ve yumurtlarsa gelecek sene bize 2-3 tane olarak gelir mantığı :)

B

BS Okuru

Misafir
Ben pek balık amaçlı değilde kafa dinleme amaçlı gittiğim için tutamıyorum hoş sevmiyorum da ama amacı eşkina tutmak olanlar bu sene malesef eli boş döndüler.
ı
Hocam bu konuda size katılıyorum,
Valla sırf bu yüzden, iki saat kafa dinlemek amacı ile iniyorum.
At çek sakin sakin, balık varsın olmasın ( olunca da dadundan yinmiyo :huhuu:)
Evde pc yad tv başında oturmaktansa ;
Stresimi atıyorum az gevşiyorum ,

Amaç bu bendeki