34alper
Üye
- Adı
- Alper ALTUN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Hamdi bey güzel balık tebrik ediyorum. Yem olarak ne kullanıyorsunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hamdi bey güzel balık tebrik ediyorum. Yem olarak ne kullanıyorsunuz ?
Teke yada boru kurdu kullanıyoruz.Hamdi bey güzel balık tebrik ediyorum. Yem olarak ne kullanıyorsunuz ?
Tebrikler güzel aksiyon yaşatmıştır.Bizde 2 arkadaş geçen hafta lrf ile ilk iri istavritlerimizi tuttuktan sonra, bugün de lrflerle çıktık tek tük istavritten sonra ''acaba surfün fiyat performansı daha mı iyi derken'' taaaakkk, aslan parçası cevabı verdi bize![]()
Tebrikler, yakışıklı balık. Olaya fiyat/performans açısından bakarsak lrf pek mantıklı bir sistem değil. Başkaları 10 litrelik damacana!? doldururken ben lrf de çok zaman elim boş dönüyorum. Lrf işi genelde yüksek skor değil, keyif işi.Bizde 2 arkadaş geçen hafta lrf ile ilk iri istavritlerimizi tuttuktan sonra, bugün de lrflerle çıktık tek tük istavritten sonra ''acaba surfün fiyat performansı daha mı iyi derken'' taaaakkk, aslan parçası cevabı verdi bize![]()
tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. geceyi şenlendirmiş.Bizde 2 arkadaş geçen hafta lrf ile ilk iri istavritlerimizi tuttuktan sonra, bugün de lrflerle çıktık tek tük istavritten sonra ''acaba surfün fiyat performansı daha mı iyi derken'' taaaakkk, aslan parçası cevabı verdi bize![]()
Tebrikler Hamdi bey, bu balıkların adı nedir acaba?
Her Zaman beklerizTebrikler Hamdi bey, bu balıkların adı nedir acaba?
Niye hiç seslenmiyorsun bizde gelelim sabah suyuna? Akşam suyuna?![]()