Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar,
Cuma akşamı Maltepe iskele 20:00-21:00 arası 14-15 adet istavriti 8'li turuncu çapari-beyaz iğne ile aldım.
Son atışlarda çaparideki iğnelerden 3'ü koptu ,elimde başka turuncu olmadığı için beyaz floşa döndüm. Beyazla 1 tane bile alamadım. 1 saat uğraştım sonra pes ettim. Bundan sonra beyaz kullanmayacağım :)
Bende çok yaşadım bunu ama bir sonraki avda bu sefer başka renk çalışıyor :) çantada her renk bulundurmakta fayda var.
Rastgele...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Beyazı ilk kez denedim, genelde gece kırmızı daha etkili oluyor. Bakalım belki 1 şans daha veririm beyaza ilerleyen günlerde :)

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
hep turuncu kullandım gece, bazıları övdü beyazı, o yüzden bir akşam beyaz denedim, 1 tane istavrit tutamadım, çantamda 2 beyaz duruyor, hiç kullanmam

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
yarın zarganalarımla buluşma günüm sabah 06:45 de bostancı iskeledeyim gelmek isteyenlere duyurulur...

B

BS Okuru

Misafir
Iki gün önce denedim ,
4 tane yakaladım, Hepsi kalem maalesef :(
biri kendi gitti , sıcak havayı sevmemiş ,
birini ben gönderdim, İki tanesi gagayi ipekte bırakınca alikoydum ,
Sonrada silikona döndüm
Halen çok ufaklar

Umarım zargana denk gelir size kalem yerine

Şimdiden rastgele

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
gecen haftaki avımda oldukça yeterli boylarda av aldım meram yıllardır aynıdır kalemleri sokmuyorlar oraya :)

Adı
ferhat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
gecen haftaki avımda oldukça yeterli boylarda av aldım meram yıllardır aynıdır kalemleri sokmuyorlar oraya :)
abi zargananın en verimli saatleri ne zaman sence birde yem olarak midye dudağı mı kullanıyorsun

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
güneşin doğumundan batımına kadar ben aynı verimi alıyorum su dalgalıysa biraz daha zor oluyor ama hafif bir sıktırma kurşunla o sorunda halloluyor genelde bir ıspatula al ve düz kayalardaki midyeleri kazı altlarında kaya kurdu bulacaksın en verimli yem o eğer yoksa midye kenarı alternatif olarak zargananın kendi kuyruk kısmı ince doğra tak istavritte bi alternatif.

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam maltepe dolgu alanı 1 saat boyunca ''0'' skor istavrit açığa çekilmiş :( arkası spin çalışmaları 1 takip ''0'' skor ve bir sahte yosunlu kayaya takıldı onuda artık deniz anaya ipini keserek teslim ettik.