Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
Güldük, eyvallah.
Balık 2 gündür alan yok avlandigim yerlerde(2 tane falan anca) . Yoksa danisirdik oradaki eşe dosta ama olmadı. Forum kıymetli bir forum. Mutlaka bir paylaşım yakalarım.
Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim..
Mera işi bazen sıkıntılar yaratabiliyor. Bazen de tam yerinde olabiliyorsun. @Muhayyer kardeşim altın gibi tüyolar vermiş o tüyolar olmazsa olmazlarımızdan. Kendi meranı bulabilmek için ufak ufak yer değiştir, önce oltanın dipte bir yerlere takılmadığından emin ol, ekipmanlarında uygunsa gerisi zaten gelecektir. Kartal sahilde benim balık tuttuğum bir yer varda 3 metre solumdan atan nerdeyse balık alamıyor, 1 veya 2 en fazla ancak oranın hemen sağından atanlar çok güzel balık alıyor. Kartal'a geldiğinde haber ver tanışır muhabbet eder birlikte balık tutarız eksiklerini değerlendirme fırsatı buluruz. Sağlıcakla kal...

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
28 kasım da kapali havaya rağmen baliga çıkmayı kafaya koymuştum firtinada kopsa ben balığa gideceğim diye kendimi zorladım saat 17.00-19.00 arasi maltepe dolgu alanda at-cek yapıp vuruş alamayınca daha fazla yağmur yemenin anlamı olmadıgını dusunup avı sonlandirdim.
Bu aksam tekrar deneme yapacagım.

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
burayı merak ettim neresi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nkayacan

Yeni Üye
Adı
Nuri
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim..
Mera işi bazen sıkıntılar yaratabiliyor. Bazen de tam yerinde olabiliyorsun. @Muhayyer kardeşim altın gibi tüyolar vermiş o tüyolar olmazsa olmazlarımızdan. Kendi meranı bulabilmek için ufak ufak yer değiştir, önce oltanın dipte bir yerlere takılmadığından emin ol, ekipmanlarında uygunsa gerisi zaten gelecektir. Kartal sahilde benim balık tuttuğum bir yer varda 3 metre solumdan atan nerdeyse balık alamıyor, 1 veya 2 en fazla ancak oranın hemen sağından atanlar çok güzel balık alıyor. Kartal'a geldiğinde haber ver tanışır muhabbet eder birlikte balık tutarız eksiklerini değerlendirme fırsatı buluruz. Sağlıcakla kal...
Teşekkür ederim. Haberdar edeceğim :)

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
28 kasım da kapali havaya rağmen baliga çıkmayı kafaya koymuştum firtinada kopsa ben balığa gideceğim diye kendimi zorladım saat 17.00-19.00 arasi maltepe dolgu alanda at-cek yapıp vuruş alamayınca daha fazla yağmur yemenin anlamı olmadıgını dusunup avı sonlandirdim.
Bu aksam tekrar deneme yapacagım.

Son anda bir aksilik çıkmazsa bende lrf silikon denemesi yapacağım. Hedefim herhangi bir balık türünden 1 tane balık tutmak :) Lrf ye siftah yapamadık daha

futility

Aktif Üye
bugün rüzgar sert gibi görünüyor. lrf için zor olabilir ama akşama değişir belki.

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
bugün rüzgar sert gibi görünüyor. lrf için zor olabilir ama akşama değişir belki.
5 gr jighead almıştım onu henüz denemedim. 2.5 lara göre biraz daha rüzgara direnir sanırım. En kötü kayalıklara oturup bir çay içer gelirim :hhhhhh: