Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Pendik sahil raporu:Lodos var atislar zorda olsa yapiliyo bi kac saglam vurus var ve...kamisin en uc bolmesi kirildi cekerken bi yere takinca zorladim ve catt...Biraz uzdu ama napalim..

Kardeşim o kırık dediğin gibi olmadı:)
Kamışı sallarken kayaya çarptın o anda kamış sesinden gelen çaaaattt sesini duymadın kıyıya çekerken kırığı gördün nerden biliyorum aynısı geçen ay başıma geldi sağolsun kamışı 2 yıl olmasına rağmen hemen halledelim diyen Hedef Balık Hamdi kardeşim uç bölümünü tamamen sıfırlayarak tamir edip verdi.
Bu arada parasını hala almadı:)

B

BS Okuru

Misafir
Yemlide ikinci atisi yaparken misina parmagimi kesti.

Her zaman deri takardim. Bu kez takmadim parmagimi yardi misina. Siz siz olun parmaginiza deri takin beyler
Geçmiş olsun İbrahim, geçen sene yazmıştım genele ip misina kullanırken mutlaka eldiven takın yoksa en azından misinanın parmağa geldiği yere bir yara bandı takviyesi yapın.
Tabi bazen akıldan çıkıyor, yine de bu mesajın vesilesiyle arkadaşların kulağına küpe olsun gidin en ucuzundan bile olsa bir eldiven alın rahat edin huzursuz olmayın.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçmiş olsun İbrahim, geçen sene yazmıştım genele ip misina kullanırken mutlaka eldiven takın yoksa en azından misinanın parmağa geldiği yere bir yara bandı takviyesi yapın.
Tabi bazen akıldan çıkıyor, yine de bu mesajın vesilesiyle arkadaşların kulağına küpe olsun gidin en ucuzundan bile olsa bir eldiven alın rahat edin huzursuz olmayın.
Herhalde ağır kursunlari atarken kesme problemi yasatıyor orgu misina,ben spin yaparken biraz aciyor ama hic kesilmedi.

Adı
HAMZA ÖZDEMİR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bunu bende çok merak ediyorum. Birde harp okulu tarafında, su med cezir denen kafenin orada da avlanan var mı? Çok sakin bir yer ama sadece kefal avlayan gördüm.
Medcezir cafenin oradan çok av yaptım. Bu sene istavrit bolca yaptı. Genelde şamandıralı atanlar yem olarak karides kullandıklarını çokça gördüm. Mırmırda iyi yaptı ama önceki senelere göre verim azdı. Zargana kaya kurdu ile zargana da çok alındı. Ama ne hikmetse hiç dişli alamadım yaprak aldım ama çinekop sarıkanat falan alamadım ya şans ya da balık girmiyor. Bu mera benim LRF yaptığım mera güzel avlak yerdir. Sessiz sakin kafa dinlenecek yer.

B

BS Okuru

Misafir
50 yada 75 gr üzeri atarken mutlaka kullanılmalı, spinde bende ihtiyaç duymuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzeri ok
Ama acemi arkadaşlara spin de bile hassas olan eldivenlerden tavsiye ediyorum.
Fazla değil 3 gün önce arkadaşım ilk spin denemelerini yapıyor.
Bir güzel salladı sahteyi ancak ipi bırakmayı unutunca ip jilet gibi kesti.
Çat sahte de gitti elide.
Yemliye döndü ama atış yapamayınca mendil bağladık öyle atışlara devam etti

;)

Acemiliği atana kadar spin de de şart !!!!!

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üzeri ok
Ama acemi arkadaşlara spin de bile hassas olan eldivenlerden tavsiye ediyorum.
Fazla değil 3 gün önce arkadaşım ilk spin denemelerini yapıyor.
Bir güzel salladı sahteyi ancak ipi bırakmayı unutunca ip jilet gibi kesti.
Çat sahte de gitti elide.
Yemliye döndü ama atış yapamayınca mendil bağladık öyle atışlara devam etti

;)

Acemiliği atana kadar spin de de şart !!!!!
Binden fazla atış yapmışımdır herhalde atış konusunda acemligi attım gibi ama atısta ve aksiyonda daha öğreneceğim derya deniz var :D

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
Şu ipi bırakıp bırakmama ile ilgili bir sorum olacak.
Lrf ya da spin kamışta atışlarda kamışın uç kısmına dolanırsa kuvvetli bir atışta kamış kırılabiliyor sanırım. Peki aynı şekilde acemi birisi atarken ipi zamanında bırakmazsa gene kamış kırılabilir mi ? Çünkü çapari gibi misina kullanmıyoruz çapari atarken bırakmasakta misina kopup gidiyordu kurşun ama lrf ve spinde örgü ip olduğu için kopma gibi birşey yok.
Ben atış olarak kısa süreli balıkçı olmama rağmen atış tekniğinde acemilik sürecini atlattım diye düşünüyorum. Şu ana kadarda bu tür bir sorun yaşamadım ama hep kafama takılmıştır :)

kapo

Üye
Adı
Turan Ballıkaya
Binden fazla atış yapmışımdır herhalde atış konusunda acemligi attım gibi ama atısta ve aksiyonda daha öğreneceğim derya deniz var :D
Atış/skor konusunda benden iyisi yoktur.

-Atış : 5000 üzeri
-Alınan balık : 1 adet zargana :D ( Yakında küme düşeceğim )

-3 lü 5 li çapari ile istavrit çok aldım tabi ama sadece jig, kaşık, rapala ve silikon skorumu söyledim. ( silikon çalışması 1 haftalık )