Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

ssargut

Üye
Selamlar bugun sabah 10 gibi sadece 4 mt uzunluğunda misina ve yem olarak midye ile alinmistir. Yaklaşık 20 dk da 3 adet aldim. Merayi soracak olursanız çalıştığım yerin oradan attım (tersane) sabah ise tam anlamıyla başlamadan bi şansımı deneyelim dedim. Fazla vaktim yoktu kalamadım gemiye çıkmam gerekiyordu. Ama aklım kaldı bayaga

uploadfromtaptalk1435086135771.jpg
uploadfromtaptalk1435086150728.jpg
uploadfromtaptalk1435086166244.jpg

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler tam yerine düşmüşsünüz :D.

ssargut

Üye
Tebrikler tam yerine düşmüşsünüz :D.
Aynen öyle ya fırsat olmadığı için birde tersanede çok göze batmamak için orada avlanma yapamiyorum bugün denk geldi sakindi ortalık iyice ramazanda dolayı sahaya çıkan çok yoktu. Bi ara yine fırsat yakalayıp geniş zaman yaratıp avlanmak istiyorum aynı yerde. Dragos tan sikildim artik

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dikkat et sıkıntı olmasın.

fakin34

Yeni Üye
Adı
Rüştü Fatih AKIN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamun Aleykum arkadaşlar ve üstadlar.
İsmim Fatih, kartal soğanlıkta oturmaktayım. Balık avı konusunda acemiyim. Bana Pendik-Kartal-Maltepe-Küçükyalı arası sahilden yılın hangi zamanları hangi balığın avlanılacağı hakkında bilgi verebilir misiniz. Eğer daha önce verilmişse bana link veya benzeri şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Avlayacağım balığın yapısını, şeklini, nasıl beslendiğini, yasalar gereği kaç cm altını salmamız gerektiğini, hangi olta takımıyla ve yemle avlanacağı gibi konuları daha detaylı öğrenebilirim.
Okuma AV 40 makinam var - 0,35mm misina - Kamış ??? (İşte onu arıyorum. ;))

Bu arada olta tavsiyesinde bulunacak olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Sürçü lisan ettiysek affedin. Allaha emanet olun.

Son düzenleme:

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Dün akşam Tuzla sahiline salınan lağım dolayısıyla nefes alamadık denizin üstü resmen tabaka halindeydi. Bu devirde yaşanılanlara akıl sır ermiyor madem salıcaksın o arıtmalar ne işe yarıyor? Gece 12 den sonra logarlardan burnu kopartan keskin japon yapıştırıcısı gibi kokuda muhtemelen denize gidiyordur. Sonra denizde çapa atınca lök çamur çıkıyor...

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Aramıza hoşgeldin fatih kardeş bende pendikde oturuyorum boş zamanımda balığa giderim şuan istavrit çıkıyor istersen yardimci olabilirim

Adı
Önder Özen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Caddebostandan başlayıp pendiğe kadar gezdim. İstavrit dışında (hepsi çok küçük) balık tutan yok. Hava biraz bozulur diye çıktım ama, sanırsın marmara denizi değilde gölü. Sütliman...
WP_20150628_08_11_50_Pro.jpg

Son düzenleme: