Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

burakhepbirlik

Aktif Üye
çok rüzgar var, şuan fatih ünv. tam karşısındayım, kimse bişey tutamıyor, herkes farklı yöntem farklı balığa çalışıyor malesef tırt bu gidişle herkes kamışları makineleri 2. el olarak satacak. üsküdardan pendiğe birçok malzemeciden birşeyler aldım 2 ay boyunca, hiç böyle bir sene daha önce yaşamadıklarını iletiyor hemde hepsi. eylül dedik boş, ekim kesin dedik boşşş, kasım kesin yaa diyoruz ama yine boş olursa artık şaşırmayalım bence, elbet olacak ama 1-2 hafta yapar sonra buz gibi soğuklar gelir. mart- nisan istavrite çalışırız artık yapcak bişey yok, hepsi eşek istavriti olur artık hayırlısı bakalım neler olacak. sabah gördüğüm tarık arkadaşım yine sahilde sanırım, sabah tanışmak nasip olmadı ama sohbet ettik. cümleten rasgele, adım burak bu arada.

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
bu sene balık tarih oldu sinopta kuyruk yok millet artık izmariti arar oldu hamsi memleketinde marmara hamsisini millete sinop diye iteliyorlar ne günlere kaldık

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Tebrikler afiyet olsun humar kardeş yanlız kırlangıç ufak çeşke geri salsaydın

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler afiyet olsun humar kardeş yanlız kırlangıç ufak çeşke geri salsaydın
Vallahi düşündüm ama cokda kucuk gelmedi gozume. Bide ilk kirlangicim oldugu icin boyutlari ne kadar olmasi lazim acikcasi cok fazla bilgim yoktu.yandaki amcaninda oo cok iyi kirlangic demesiyle attim kovaya.allah affetsin :(