humar
Aktif Üye
- Adı
- Hakan U.
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu gidişle herkes kamışları makineleri 2. el olarak satacak. üsküdardan pendiğe birçok malzemeciden birşeyler aldım 2 ay boyunca, hiç böyle bir sene daha önce yaşamadıklarını iletiyor hemde hepsi. eylül dedik boş, ekim kesin dedik boşşş, kasım kesin yaa diyoruz ama yine boş olursa artık şaşırmayalım bence, elbet olacak ama 1-2 hafta yapar sonra buz gibi soğuklar gelir. mart- nisan istavrite çalışırız artık yapcak bişey yok, hepsi eşek istavriti olur artık
hayırlısı bakalım neler olacak. sabah gördüğüm tarık arkadaşım yine sahilde sanırım, sabah tanışmak nasip olmadı ama sohbet ettik. cümleten rasgele, adım burak bu arada.rica ederimÇok teşekkür ederim cevabınız için
Vallahi düşündüm ama cokda kucuk gelmedi gozume. Bide ilk kirlangicim oldugu icin boyutlari ne kadar olmasi lazim acikcasi cok fazla bilgim yoktu.yandaki amcaninda oo cok iyi kirlangic demesiyle attim kovaya.allah affetsinTebrikler afiyet olsun humar kardeş yanlız kırlangıç ufak çeşke geri salsaydın