Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

agaydemir

Aktif Üye
Adı
Aydın Aydemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şaka maka birer ikişer topluyoz balıkları :D

Yer moda.akşam yalandan yere 2 saat spin denedim.hiçbirşey çıkmadı.daha sonra yemli alanların birer ikişer aldığını öğrendim.yemi olan birisininden 3-4 parça isravrit aldım.onlarlada resimdekiler geldi.1-2 tanede kaçtı.millet gitti tek kaldım.balık başladı.bu seferde yem bitti.22.00 gibi döndüm eve.şans işte.
Ekli dosyayı görüntüle 27892
Tebrikler.. Güzel haberler..

sessizdenizci

Daimi Üye
Şaka maka birer ikişer topluyoz balıkları :D

Yer moda.akşam yalandan yere 2 saat spin denedim.hiçbirşey çıkmadı.daha sonra yemli alanların birer ikişer aldığını öğrendim.yemi olan birisininden 3-4 parça isravrit aldım.onlarlada resimdekiler geldi.1-2 tanede kaçtı.millet gitti tek kaldım.balık başladı.bu seferde yem bitti.22.00 gibi döndüm eve.şans işte.
Ekli dosyayı görüntüle 27892
Tebrikler, inşallah bir dahakine daha çok olur ;)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyi iyi hava az serinledi yapar 1-2 ufak ufak sonra açılır inş . rastgele

gurcann

Üye
inşallah yapar bızde bu sene avsa adasında uzun olta yaptık balık yoktu balık kasımda basladı zaten 2-3 cıktık bır tane balık alamadık uzun oltayla canlı zargana ama sonuc bı hıc ama gecen sene baya vardı avsada uzun olta lımanın orda atıyoruz avsada otekı sene atan olursa uzun oltaya benım adım gurcan konusuruz teknemız gslı bır tekne amblemlı herkese ıyı avlar

gurcann

Üye
adalarda yarım var bahrıye yarım var yarım var ama balık yok cig kufte yok :D

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Pendik sahil cinekop avım 5 seferde yem kestirdim

B

BS Okuru

Misafir
Dün akşam caddebostan zanzibarın altındaydım, tek başıma saat 20:30 dan 23:30 a kadar 2 yemli olta bıraktım ama çektiğim başkasının kim bilir ne zaman bıraktığı üzerinde yemi bile duran başka bir yemli oltaydı.
allah sonumuzu hayır etsin bu gidişle.

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi iyi balık yapacak herhalde bugün denemek lazım.lodos var.rüzgar 2 ila 4.parçalı bulutlu.havada uygun