Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi iyi balık yapacak herhalde bugün denemek lazım.lodos var.rüzgar 2 ila 4.parçalı bulutlu.havada uygun
Bi terslik olmazsa ben inecem 17- 20 arası bakacam rastgele şimdiden herkese:)

Tarık 7

Üye
Adı
tarık
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yaklaşık 3 haftadır oğlumun hastalığı nedeni ile gitmedim balığa çok şükür iyileşti şimdi cumartesi akşam bir çıkacağız maltepe kartal arası. uzun zamandır yoktum son durumlar yine aynı sanırım değişen bişey yok gibi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi iyi balık yapacak herhalde bugün denemek lazım.lodos var.rüzgar 2 ila 4.parçalı bulutlu.havada uygun
yaklaşık 3 haftadır oğlumun hastalığı nedeni ile gitmedim balığa çok şükür iyileşti şimdi cumartesi akşam bir çıkacağız maltepe kartal arası. uzun zamandır yoktum son durumlar yine aynı sanırım değişen bişey yok gibi
Geçmiş olsun kardeşim .Dedeğişen bişey yok iki çinekop ta ben aldım 2 saat durdum benim ufaklık vardı yanımda fazla beklemedim rastgele :)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

gurcann

Üye
bu gun koctaşta hıc bısı yoktu 6-9 arası tek vurus aldım balık yok 0 cektım

Tarık 7

Üye
Adı
tarık
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Geçmiş olsun kardeşim .Dedeğişen bişey yok iki çinekop ta ben aldım 2 saat durdum benim ufaklık vardı yanımda fazla beklemedim rastgele :)
Çok sağol abi zor günlerdi geçti şükür. bizimkisi 10 aylık daha biraz büyüsün bende getiririm inşallah bizde bu sene sadece 2 tane çektik dişli. 2 sinde oğlum yedi :) şimdi güçlenmesi lazım onun kıymetine çıkar inşallah