sessizdenizci
Daimi Üye
Tekrikler,Bugün yine balıktaydım pendik sahilinden çok vuruş oldu 3 cinekop alabildim
Dişli familyası bizim buralara doğru yavaş yavaş geliyor demek ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tekrikler,Bugün yine balıktaydım pendik sahilinden çok vuruş oldu 3 cinekop alabildim
açılışı yaptın yani abiBi terslik olmazsa ben inecem 17- 20 arası bakacam rastgele şimdiden herkese
Geçmiş olsun kardeşim .Dedeğişen bişey yok iki çinekop ta ben aldım 2 saat durdum benim ufaklık vardı yanımda fazla beklemedim rastgele![]()
hadi devamı gelir inşallahGeçmiş olsun kardeşim. Bundan sonra artık delikanlı için tutarsın balıkları bol bol...yaklaşık 3 haftadır oğlumun hastalığı nedeni ile gitmedim balığa çok şükür iyileşti şimdi cumartesi akşam bir çıkacağız maltepe kartal arası. uzun zamandır yoktum son durumlar yine aynı sanırım değişen bişey yok gibi
Ben kendonun baby jiglerini kullanıyorum 5 gr olanını 4 cm galiba boyu renk olarak beyaz ama genelde duo tetra Works serisi zarganada daha verimli toto42 modelini tavsiye ederim ama boyuna göre fiyatları yüksek. tek sıkıntısı fiyatı ama o sahteyle hem istavrit hem zarganada boş geçmedim hiç, birde fiyatı uygun olsaVarmı önereceğininiz jig no , marka , tip . Engin bey .
Evet aldım ama sarı değildi .İnş hepinize rastgeliraçılışı yaptın yani abihadi devamı gelir inşallah
Tşk bilgi için ben genelde gündüz indiğimden bunları temin edip kısa sürede deniyeceğim Engin by sağolun bu iyi oldu rastgele .Ben kendonun baby jiglerini kullanıyorum 5 gr olanını 4 cm galiba boyu renk olarak beyaz ama genelde duo tetra Works serisi zarganada daha verimli toto42 modelini tavsiye ederim ama boyuna göre fiyatları yüksek. tek sıkıntısı fiyatı ama o sahteyle hem istavrit hem zarganada boş geçmedim hiç, birde fiyatı uygun olsa
kendo ;
KENDO BABY JİG 45MM 50gr altı jig yem KENDO AVmarketi.com
duo ;
DUO TETRA WORKS TOTO 42
teşekkürler size de. umarım güzel avlar gerçekleştirirsiniz.Tşk bilgi için ben genelde gündüz indiğimden bunları temin edip kısa sürede deniyeceğim Engin by sağolun bu iyi oldu rastgele .![]()