onur kılıç
Aktif Üye
- Katılım
- 16 Ara 2014
- Mesajlar
- 100
- Tepkime puanı
- 70
- Puanları
- 28
- Yaş
- 37
- Konum
- istanbul
- Adı
- onur
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Pendik Kartal civarında kaç gr kurşun atiliyor yemlide
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha düşük atanlar var ama ben 100-125 atıyorum. Hem uzağa erişim için hem de akıntı olursa alıp götürmesin diye. Artada 80gr attığımda oluyor.Pendik Kartal civarında kaç gr kurşun atiliyor yemlide
Verdiğin cevap için teşekkür ederim ne zamandır niyetleniyorum isim dolayısıyla gidemedim bir türlü.Daha düşük atanlar var ama ben 100-125 atıyorum. Hem uzağa erişim için hem de akıntı olursa alıp götürmesin diye. Artada 80gr attığımda oluyor.
Rica ederim.Verdiğin cevap için teşekkür ederim ne zamandır niyetleniyorum isim dolayısıyla gidemedim bir türlü.
Aynen bende o ayar atıyorum +1. Ancak iskandil tip kurşun fırdöndülü ve top gibi olandan daha uzun erimi füze gibi gidiyor bilgine.75 100 gram yeterli