Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bu yaz ben de gelebilirsem darıca tarafında denemeler yapmak istiyorum.

techniq

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar yarın akşam Maltepe tarafında akşam suyuna deneme yapmak için gitmeyi düşünüyorum. Siftahı bir türlü yapamadım yeni spin setimle :) Maltepe seçimi doğru mu sizce? Hem sabah hem akşam, hem kaşık hem de rapala kombinasyonları çokça çaprazladım. Boş dönmekten dolayı artık sorunun merayla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.
Biz Cuma günü Tesadüf Cafe önünden iki arkadaş 18-22 arası spin denedik vuruş alamadık. Hatta bizim haricimizde bir arkadaş daha vardı o fazla beklemedi fakat oda alamadı. Çapari ile İstavrit tutanlar vardı.

Bu hafta sonu Darıca tarafını düşünüyoruz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bekleriz Evim sahile yakın. Önceden haber verirseniz beraber avlanabiliriz :)
Olur vallahi. benim bacanağın bayramoğlunda yazlığı var o tarafta bir kaç kez denedim ama fazla zamanım yoktu ve gittiğimde çok karanlıktı. teke çıkartıp denedik tekeler hep yarım gelmişti ama blık alamamıştık. o bölgede dalış yaptığımda aslında karagöz, mırmır ve ispari gibi balıklar görmüştüm.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yer kadikoy öğle saatleri
Kamis:Daiwa crosscast 14-42 240 cm
Makina:Daiwa exceler x 2500
Sahte: hansen kasık 22 gr
Yakışıklının gelmesi beni cok şaşırttı oltayı taktırdım sandım :) iki tane foto çekip zarar görmeden suya iade ettim

Ekli dosyalar

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yer kadikoy öğle saatleri
Kamis:Daiwa crosscast 14-42 240 cm
Makina:Daiwa exceler x 2500
Sahte: hansen kasık 22 gr
Yakışıklının gelmesi beni cok şaşırttı oltayı taktırdım sandım :) iki tane foto çekip zarar görmeden suya iade ettim
Size teşekkür ederim kırlangıcı tekrar suya saldığınız için çokdaha büyüyebiliyorlar ve çok yakışıklı oluyorlar

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu pendik kartal tarafinda. Kaşikla cinekop lufer levrek alan varmi? Rapala kullanan var biliyorum ama kaşik kullanani hic gormedim
Kaşıkla ben dün akşam 4 tane balık aldım...Sekiz tanede kaçırdım.Kaşığa tam güneş düştükten sonra hava kararana kadar vuruyor.Hava karardıktan sonra limon yada beyaz rapalaya rağbet çok oluyor...