Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güvencem balık, kartal bp nin karşısındaArkadaslar kartal pendik civarinda. Canli sardalya, istavrit,boru kutdu. Ala bilecegim bir yer varmi. Yardimci olursaniz sevinirim.
Biz Cuma günü Tesadüf Cafe önünden iki arkadaş 18-22 arası spin denedik vuruş alamadık. Hatta bizim haricimizde bir arkadaş daha vardı o fazla beklemedi fakat oda alamadı. Çapari ile İstavrit tutanlar vardı.Arkadaşlar yarın akşam Maltepe tarafında akşam suyuna deneme yapmak için gitmeyi düşünüyorum. Siftahı bir türlü yapamadım yeni spin setimleMaltepe seçimi doğru mu sizce? Hem sabah hem akşam, hem kaşık hem de rapala kombinasyonları çokça çaprazladım. Boş dönmekten dolayı artık sorunun merayla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.
Olur vallahi. benim bacanağın bayramoğlunda yazlığı var o tarafta bir kaç kez denedim ama fazla zamanım yoktu ve gittiğimde çok karanlıktı. teke çıkartıp denedik tekeler hep yarım gelmişti ama blık alamamıştık. o bölgede dalış yaptığımda aslında karagöz, mırmır ve ispari gibi balıklar görmüştüm.Bekleriz Evim sahile yakın. Önceden haber verirseniz beraber avlanabiliriz![]()
Size teşekkür ederim kırlangıcı tekrar suya saldığınız için çokdaha büyüyebiliyorlar ve çok yakışıklı oluyorlarYer kadikoy öğle saatleri
Kamisaiwa crosscast 14-42 240 cm
Makinaaiwa exceler x 2500
Sahte: hansen kasık 22 gr
Yakışıklının gelmesi beni cok şaşırttı oltayı taktırdım sandımiki tane foto çekip zarar görmeden suya iade ettim
Rica ederim zaten eğer balık yakalayabilirsem salma niyetiyle gitmiştimSize teşekkür ederim kırlangıcı tekrar suya saldığınız için çokdaha büyüyebiliyorlar ve çok yakışıklı oluyorlar
Kaşıkla ben dün akşam 4 tane balık aldım...Sekiz tanede kaçırdım.Kaşığa tam güneş düştükten sonra hava kararana kadar vuruyor.Hava karardıktan sonra limon yada beyaz rapalaya rağbet çok oluyor...Bu pendik kartal tarafinda. Kaşikla cinekop lufer levrek alan varmi? Rapala kullanan var biliyorum ama kaşik kullanani hic gormedim