Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Adı
Erdal erdogan
Ayrıca lüfer icin en ideal zoka hangisidir. Zokayi şile de düşünüyorum

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu spin icin kullanilar kaşık veya rapala. Bunların ucuna takılan klipsin önemi nedir?rapala klipsi nasıl olmalı? Olmazsa olmazmi bu. Bu konuda yardimci olursanız sevinirim
Rapala klipsi avlandığın merada rahat ve hızlı bir şekilde sahtenizi değiştirmenize olanak verir. 2. Sorunun cevabı ise rapala klipslerinin çeker değerleri vardır avlayacağın balığa uygun olup olmadığını buradan anlayabilirsin hedefin büyükse aynı oranda çekeride büyük olmalı ve klipsin ucuna sahteyi taktığında aksiyonu bozmayacak ve klipsin içinde rahat hareket edecek tipte olanları seçmekte fayda var. 3. Sorunun cevabı ise hiç birşey olmazsa olmaz değildir mutlaka yerini tutan bişeyler vardır. Önemli olan tamamen sizin ihtiyaçlarınızdır. Rapala klipsine para veremem ben derseniz zaten çokta sahte değişmiyorum 1-2 sahte ile avımı tamamlıyorum diyorsanız rapala düğümü kullanabilirsiniz forumda nasıl bir düğüm olduğunu bulabilirsiniz.

mehmetf

Üye
Adı
Mehmet Fatih BOZDOĞAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kartal tarafında Kıyıdan mezgit için doğru zaman bu ay başımı?

ercn86

Yeni Üye
Kıyıdan bişey alamadım dün ama 3 gün önce açıktan yemli 35 civarı güzel mezgit aldım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adı
Erdal erdogan
Rapala klipsi avlandığın merada rahat ve hızlı bir şekilde sahtenizi değiştirmenize olanak verir. 2. Sorunun cevabı ise rapala klipslerinin çeker değerleri vardır avlayacağın balığa uygun olup olmadığını buradan anlayabilirsin hedefin büyükse aynı oranda çekeride büyük olmalı ve klipsin ucuna sahteyi taktığında aksiyonu bozmayacak ve klipsin içinde rahat hareket edecek tipte olanları seçmekte fayda var. 3. Sorunun cevabı ise hiç birşey olmazsa olmaz değildir mutlaka yerini tutan bişeyler vardır. Önemli olan tamamen sizin ihtiyaçlarınızdır. Rapala klipsine para veremem ben derseniz zaten çokta sahte değişmiyorum 1-2 sahte ile avımı tamamlıyorum diyorsanız rapala düğümü kullanabilirsiniz forumda nasıl bir düğüm olduğunu bulabilirsiniz.
Tesekkurler üstadım. Engin tecrubenizden faydalanmak guzel. Spini seviyorum ama bir turlu yakalamak henuz nasip olmadi. Surekli ava gudemwdigimden olsa gerek.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
ah be ne gezerdik 100 iğneli çapariyle, tam sıkılırdım ki gümmm , özellikle oynak önünü kesip balık almak var ya off diyorum.