Erdal erdogan
Üye
- Adı
- Erdal erdogan
Ayrıca lüfer icin en ideal zoka hangisidir. Zokayi şile de düşünüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rapala klipsi avlandığın merada rahat ve hızlı bir şekilde sahtenizi değiştirmenize olanak verir. 2. Sorunun cevabı ise rapala klipslerinin çeker değerleri vardır avlayacağın balığa uygun olup olmadığını buradan anlayabilirsin hedefin büyükse aynı oranda çekeride büyük olmalı ve klipsin ucuna sahteyi taktığında aksiyonu bozmayacak ve klipsin içinde rahat hareket edecek tipte olanları seçmekte fayda var. 3. Sorunun cevabı ise hiç birşey olmazsa olmaz değildir mutlaka yerini tutan bişeyler vardır. Önemli olan tamamen sizin ihtiyaçlarınızdır. Rapala klipsine para veremem ben derseniz zaten çokta sahte değişmiyorum 1-2 sahte ile avımı tamamlıyorum diyorsanız rapala düğümü kullanabilirsiniz forumda nasıl bir düğüm olduğunu bulabilirsiniz.Bu spin icin kullanilar kaşık veya rapala. Bunların ucuna takılan klipsin önemi nedir?rapala klipsi nasıl olmalı? Olmazsa olmazmi bu. Bu konuda yardimci olursanız sevinirim
Tesekkurler üstadım. Engin tecrubenizden faydalanmak guzel. Spini seviyorum ama bir turlu yakalamak henuz nasip olmadi. Surekli ava gudemwdigimden olsa gerek.Rapala klipsi avlandığın merada rahat ve hızlı bir şekilde sahtenizi değiştirmenize olanak verir. 2. Sorunun cevabı ise rapala klipslerinin çeker değerleri vardır avlayacağın balığa uygun olup olmadığını buradan anlayabilirsin hedefin büyükse aynı oranda çekeride büyük olmalı ve klipsin ucuna sahteyi taktığında aksiyonu bozmayacak ve klipsin içinde rahat hareket edecek tipte olanları seçmekte fayda var. 3. Sorunun cevabı ise hiç birşey olmazsa olmaz değildir mutlaka yerini tutan bişeyler vardır. Önemli olan tamamen sizin ihtiyaçlarınızdır. Rapala klipsine para veremem ben derseniz zaten çokta sahte değişmiyorum 1-2 sahte ile avımı tamamlıyorum diyorsanız rapala düğümü kullanabilirsiniz forumda nasıl bir düğüm olduğunu bulabilirsiniz.