Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Pazar sabahı erkenden çinekop sarıkanat yapan meraya tekne ile ulaştık. Geçtiğimiz haftalar güzel balık meramızda (tekneden kaşık ile) tek balık alamadık. Sonrasında adalar civarında lüfer kofana haberlerini alınca toplanıp canlı zargana indirdik. Ancak sonuç alamadık. Sabah suyu 5-10 parça balık alanlar vardı. Sonrasıda akşam su için zargana yakaladık. Ada sularında 1 saat içerisinde 15 tane iyi boylarda zargana alıp limana döndük. Akşam suyu uzun oltada 2 parça sarıkanat :( Balıklar pazar günü arazi olmuş anlayacağınız. Kıyı balıkçılarını için biraz daha vakit var sanıyorum. Özellikle sularımızda yoğun zargana ve gümüş var. Gece yemlide gümüş bulup takabilirseniz tavsiye ederim. Cuma akşamı hatrı sayılır büyüklükte lüfer alan bir kişi gördüm, yem olarak gümüş kullanıyordu.

ilhanburak

Aktif Üye
Pazar sabahı erkenden çinekop sarıkanat yapan meraya tekne ile ulaştık. Geçtiğimiz haftalar güzel balık meramızda (tekneden kaşık ile) tek balık alamadık. Sonrasında adalar civarında lüfer kofana haberlerini alınca toplanıp canlı zargana indirdik. Ancak sonuç alamadık. Sabah suyu 5-10 parça balık alanlar vardı. Sonrasıda akşam su için zargana yakaladık. Ada sularında 1 saat içerisinde 15 tane iyi boylarda zargana alıp limana döndük. Akşam suyu uzun oltada 2 parça sarıkanat :( Balıklar pazar günü arazi olmuş anlayacağınız. Kıyı balıkçılarını için biraz daha vakit var sanıyorum. Özellikle sularımızda yoğun zargana ve gümüş var. Gece yemlide gümüş bulup takabilirseniz tavsiye ederim. Cuma akşamı hatrı sayılır büyüklükte lüfer alan bir kişi gördüm, yem olarak gümüş kullanıyordu.
Gumusude hamsi gibi mi takiyoruz ?

M3s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gumusude hamsi gibi mi takiyoruz ?

İlginç olanda o bir oltada kafayı kesip takiyor. Diğerinde ise sırtı kesmeden kılçığı çıkarak (kafa ve kuyruk olmadan) yaprak gibi takıyor.

sessizdenizci

Daimi Üye
Kıyıdan Zargana gören tutan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilhanburak

Aktif Üye
Dun Maltepe kartal arasi kiyidan. Cok zargana topu sallayan kiyi balikcisi vardi ben kayik arkasi ipek ile 10 tane alabildim

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Dolgu alanının başlangıcında cuma günü aldılar.

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
dün sabah tekel iskeleden 1 adet aldık 1 adet yanımızdaki abiler aldı, 7 ile 9 arası yemli,

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
küçükyalı çamlık cafe karşısında güzel balık yaptı deneyin derim

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün küçükyalı menderekte bütün gece oturduk böyle balık vuruyordu fakat ufaktı yemi tırtıklayıp tırtıklayıp gitti cuma günü durum güzeldi @ilhanburak ile 1 sarıkanat 7 çinekop ve 1 istavrit aldık

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi