Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maltepe'nin neresi bende daragos sosyal tesisin önünde 22:00 kadar durdum iki istVrit
Tam sosyal tesisler önü olmasada o bölgeden ve yakın bölgelerden avlanıyorum. Taze yem çok önemli yeni ölmüş istavrite hayır demiyor kerata :) balıkçıdan aldığım yemede geliyor gelmiyor diye bişe yok ama taze yeme 5 vuruş alıyosam diğer yeme 1 vuruş

Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam sosyal tesisler önü olmasada o bölgeden ve yakın bölgelerden avlanıyorum. Taze yem çok önemli yeni ölmüş istavrite hayır demiyor kerata :) balıkçıdan aldığım yemede geliyor gelmiyor diye bişe yok ama taze yeme 5 vuruş alıyosam diğer yeme 1 vuruş
Ben kendım zargana tütüyorum erken gidip İnan benim yemden daha taze yoktur

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok ilginçtirki 2 haftadır cuma cmtsi pazar balık yapmıyo pazartesi salı çarşamba yapıyo perşembeyi bilmiyorum herzamanda saat 20:00 ile 22:00 saatlerinde 2 sefer vuruşlar yoğunlaşıyor sonra kesiliyor ama bu hafta vuma cmtsi pazar ümitliyim akşam 18:00 da avlakta olmanı tavsiye ederim beb bu hafta boğaz yakınlarında spin denemesinde olacağım için maltepede olamayacağım avlanırsanız mutlaka raporlarınızı paylaşmanızı beklerim.

Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok ilginçtirki 2 haftadır cuma cmtsi pazar balık yapmıyo pazartesi salı çarşamba yapıyo perşembeyi bilmiyorum herzamanda saat 20:00 ile 22:00 saatlerinde 2 sefer vuruşlar yoğunlaşıyor sonra kesiliyor ama bu hafta vuma cmtsi pazar ümitliyim akşam 18:00 da avlakta olmanı tavsiye ederim beb bu hafta boğaz yakınlarında spin denemesinde olacağım için maltepede olamayacağım avlanırsanız mutlaka raporlarınızı paylaşmanızı beklerim.
Evet belli olmuyor ben genelde 16:30 gibi inerim yaklaşık iki saat zargana tutarım ilk zarganaya alınca diğer kamısı yemler atarım bugünde ineceğim aksam raporları paylaşırım önerecenığız bi yer varsa denemek isterim

mrtblby

Üye
zarganayı kıyıdan nasıl avlıyorsunuz bunu merak ediyorum hangi takımla ne şekilde?

B

BS Okuru

Misafir
Zargana için şamandıra top arkası 1-2 mt beden ucuna ipekle at çek

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet belli olmuyor ben genelde 16:30 gibi inerim yaklaşık iki saat zargana tutarım ilk zarganaya alınca diğer kamısı yemler atarım bugünde ineceğim aksam raporları paylaşırım önerecenığız bi yer varsa denemek isterim
Önereceğim biyer yok yani maltepe dolgu alanından tut pendiğe kadar sana en yakın yer neresi ise orada avlanmanı tavsiye ederim zaten meralar belli her akşam olta atılan yerler genelde daha verimli ama emin olki hiç kimsenin olmadığı yere git oltanı at nasibin varsa balığı alırsın. Bazen öyle şeylere şahit oluyorum ki adam diyoki burdan lüfer alınmış orda nöbet tutuyo hatta orayı önce kapabilmek için yarışıyo oda yetmiyo koca sahilde sanki yer yokmuş gibi burası benim yerim deyip önce başkasıda gelmiş olsa onun önüne geçip üst üste atıyolar kavga ediyolar o yüzden çinekopta tutsam kofanada tutsam nokta yer önermiyorum heryer mera benim için nerede rahat ediyosam nerede kafa dengin birilerini bulursam oradan avlanıyorum beğenmedim mi yer değiştiriyorum.