Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Raporuma şunu da eklesem faydalı olacak sanırım,
1 - denizde istavrit vardı
2 - bir kişi kilosu 30 tl den canlı yem aldı sonuç 1 istavrit alabildi
3 - benim yemim iyi sayılmazdı fakat 5 parça alabildik 3 sarı 2 istavrit

Balık ne kadar yem seçiyor bilemiyorum..

agaydemir

Aktif Üye
Adı
Aydın Aydemir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Raporuma şunu da eklesem faydalı olacak sanırım,
1 - denizde istavrit vardı
2 - bir kişi kilosu 30 tl den canlı yem aldı sonuç 1 istavrit alabildi
3 - benim yemim iyi sayılmazdı fakat 5 parça alabildik 3 sarı 2 istavrit

Balık ne kadar yem seçiyor bilemiyorum..
Öncelikle Hasan kardeşim tebrik ederim ve afiyet olsun.
Demek ki bradan alınacak dersimiz neymiş:
1) Herşeyin başı oltan denizde olacak
2 ) o gün kısmetin olacak

daha irilerinin oltana takılması dileğiyle rastgele...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Günaydın,
Dün planladığım gibi işten sonra hemen eve geçip bir gün önceden hazırladığım av malzemelerimi kapıp hemen kartal sahil e indik, 3 kişi saat 8 gibi toplandık, saat 9 oldu en sonunda biri istavrit cekti,
Yanımızdaki abi " istavrit varsa dişli yoktur" dedi toplanmaya başladı, olur mu abi öyle dedim, istavrit varken de dişli olabilir dedim, oda bana istavrit varken bizim leş gibi balıklara bakmaz dedi toplanıp gitti,
Bir yerde haklı tabi, Ama biz ümitliydik dünkü hava şartlarından, 10 gibi yanıma başka 1 kişi geldi, varmı diye sordu, şu ana kadar yok olursa bundan sonra dedim, bir süre sonra 1 geldi, biraz geçti ilerden başkası aldı, sonra biz 3 olta birde gelen kişi 5 mt yanımızda, toplam 4 oltada ( benim için garip ) birşey oldu, aynı anda 1 olta sarıkanat 2 olta benim istavrit 3 boş 4 sarıkanat ama aynı anda vurdu.
Geceyi 2 sarı 2 istavrit ile kapattım, genelde her kez de 2 şer vardı,
Syg.
Tebrikler nasibinizi almışsınız.

Mehmet05

Üye
Adı
Hacı Mehmet Ankaralı
Kan Grubu
O Rh Negatif
Varmı kartala inen akşam arkadaşlar

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
meteoroloji çok rüzgar veriyor soğuk havayla beraber insanı güzel keser gibime geliyor, niyetim var bu akşam caddebostana inmeye ama birde üstüne gribal enfeksiyon çok yayıldı bizim eczaneye bayağı bi burun çeken geldiği için pazara kadar ara vereyim diyorum...

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Dün akşam işten sonra eve gelince sahile indim arkadaşımla, spin takım ile at çek yaptık 19:00-20:45 arası.. Biz mekana gittiğimizde 3 kişi daha vardı spin çalışan ama kimsede birşey yoktu... Ben kendo seabass 21gr beyaz renk sahte ile birtane sarıkanat aldım, onuda kıyıya 6-7mt kala sahteye bolca aksiyon vererek kandırdım, avlandığımız bölgede ki kıyı şeridinde baya gezinmemize rağmen sonrasında başka da birşey çıkmadı..

Yemli atan bir amca vardı onunda kovasında koruk lüferi sayılabilecek boyda bir dişli vardı, onunda skoru tekte kaldı.

Pendik - Maltepe arasında kıyılarda hala hayvanın yiyeceği yemlik balık çok fazla, gece kıyılarda sürüler halinde görünüyorlar ufak balıklar ( gümüş, istavrit ) ve ayrıca henüz dişliler tam anlamıyla dağılmadı bizim kıyılara bu nedenle hem yemli de hemde spinde denemeler bence çok verimli olmuyor. İlerleyen günlerde artış olur mu bilmiyorum ama bence yine pek iç açıcı değil manzara...
Merhaba Ersin,
O üç kişiden biri bendim biri de benim birader üçüncüyü tanımıyorum :),seni mayıs ayında da görüyordum orda,çocukluğumdan beri aynı yerde avlanırım,işim olmazsa bu aralar hafta içi her akşam iniyorum,bir daha ki karşılaşmamızda tanışırız inşallah

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Balık işi kısmet işidir. biz teknede avlanırken bir arakdaş çapari istedi bizim arkadaş hayatta iş yapmaz dediği lacivert renkte bir çapari verdi buna. hepmizden çok balık yakaladı eleman. ertesi hafta gittim aynı çapariden aldık hepimiz. tekneye çıktık bir tane balık alamadık o çapari ile :D

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugun yagarmi kucuktali sahile inmeyi planliyorum

Umtunsvr

Yeni Üye
Adı
Ümit ünsever
Kan Grubu