Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
benim hayret ettiğim nasıl hayatta kaldığı normalde bu durumlarda insan olamamış yaratıklar atış talimi yapardı üzerinde .

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynen şaşırtıcı bencede

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
benim hayret ettiğim nasıl hayatta kaldığı normalde bu durumlarda insan olamamış yaratıklar atış talimi yapardı üzerinde .
Çok hareketli hayvan. Ayrıca olduğu yerde sabah kadar güvenlik ve polis geziyor. Kamera vs. zaten saymıyorum. Kolay kolay gelip kimse ateş edemez.

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bizim buralarda spine daha zaman var herhalde acemiligimi bu yasada atıp sonradan boğaza gececegim

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Yahu arkadaş vuruş bile olmaz mı şu canına yandığımın caddebostanında, 5 kişi 7 olta 1 istavrit o da hani normal bir tane takoz makoz da değil.
hayırsız mera oldu resmen bizim burası balıktan soğuttu bizi...
Kardeş benim çocukluğum sizin merada geçti. oralardan haber almak için mesajlarını takip ediyorum. Kıyıdan 2 mt açıktaki kayaların yerini santim santim ezberlemiştik. O dönemde boğaz kadar olmasa da boş dönmezdik. İnşaiiah güzel raporlarını okuruz takipteyiz.

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vay arkadaş yaa bu gün kucukyali dan başladım koctas a kadar deneye deneye gittim ama yok sağolsun girgirlar balık boğaza girmeden önünü kesiyorlar tabiki inmez buraya balık bitince çok affedersiniz ne bok yiyecekler bilmiyorum baligida bitirsinler herkesin eli bosalsin. Sinirden kopuruyorum yaa bu nasıl iştir bu nasıl kanunsuzluktur dün kartalda gece teknenin biri oradakiler itiraz etmese kıyıya 10 15 metreye doseyecekti ağı cezalar caydırıcı değil kontrol yok hiç birşey yok. Dünya para verip takımlar alıyoruz balık olmayınca insanda heves kalmıyor. 2 balık için dolan babam dolan. Eski fotolara bakıp kafayı yer insan orkinos kılıç balığı çıkan bir deniz nasıl bu kadar kurutulur. Akıl sır ermiyor kendi doğal kaynaklarını bu denli sömüren insanlar oldukça biz daha cooookk balık peşinde koşarız 2 3 seneye tamamen kesilir lanet olsun hepsine. İyi geceler

B

BS Okuru

Misafir
Sevmiyorum tasdik etmiyorum ama şu kanal istanbul olursa galiba bir işe yarayacak tabi o zamana kadar balık kalırsa

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marmara da girgiri komple yasaklamalilar aksi taktirde gerçekten bir çok balık türünün soyu tukenecek

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birde bana bu kurşun arkası rapala ve spin işini öğretecek bir arkadaşım varmı kendi bilgileri dahilinde bana yardımcı olacak bana bu stilleri ogretebilecek olan varsa bir ara beraber avlanmayi çok isterim şimdiden çok tesekkurler