Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Bu kurşun arkası rapala da kurşunun ağırlığını akıntıya göre seçiyoruz. Değilmi. Akıntı olmayan yerlerde 100 gr yeterlimi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynrn yere gore degisiyor biz 185 ten basliyoruz duruma gore 250 gr ma kadar yukseltiyoruz

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Onur o işi bende öğrenmeye çalışıyorum ama ya rapalanın iğnesi zemine takılıyor yada rapalanın bedeninde boşluk kalıp kurşunun ve/veya atışın dengesini bozuyor.
Videolarda arama yaptım ama kurşun arkası için bir atış videosu bulamadım, eğer bulabilirsem onu da paylaşırım yada bu tip bir video elinde olan varsa ve paylaşırsa bizde sebeplenmiş oluruz...
Merhaba Bora bey Cihan arkadaşımızın rapala ile atışı .:) Rastgele .
Burda da takım hazırlama . Bu video üyelerimizden daha önce paylaşmıştı .Umarım işinize yarar .
Boğazda Surf Avcılıgı için geliştirilmiş Takım

Son düzenleme:

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Eski kanlica baligin daha guzel oldugu gunler amma atis teknigini soran arkadaslar icin faydali video

Ersin1903

Daimi Üye
Merhaba Ersin,
O üç kişiden biri bendim biri de benim birader üçüncüyü tanımıyorum :),seni mayıs ayında da görüyordum orda,çocukluğumdan beri aynı yerde avlanırım,işim olmazsa bu aralar hafta içi her akşam iniyorum,bir daha ki karşılaşmamızda tanışırız inşallah
Merhaba İlker bey ne güzel tesadüf olmuş aynı forumda olmamız.. Ben dogma büyüme o bölgede yaşıyorum kendimi bildim bileli o hatta avlanirim :) bir daha karşılaşırsak mutlaka tanisalim üstad... Dün akşam gelecektim işten sonra evde bir ağırlık çöktü uyuyup kalmışım.. Ama bu akşam niyetim var uğramaya çalışırım o bolgelerd ;)

B

BS Okuru

Misafir
Çok bilgili ilahiyat mezunu tarım ve hayvancılık bakanının Son avlanma boyu olarak lüferi 20 cm yaptıktan artık onlarda kofana oldu

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
AKSAM SAAT 23:00 24:00 ARASI 4 SARIKANAT KARTAL SAHİL
(TANIDIĞIM BİR ABİMİZİN AVI)

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Merhaba İlker bey ne güzel tesadüf olmuş aynı forumda olmamız.. Ben dogma büyüme o bölgede yaşıyorum kendimi bildim bileli o hatta avlanirim :) bir daha karşılaşırsak mutlaka tanisalim üstad... Dün akşam gelecektim işten sonra evde bir ağırlık çöktü uyuyup kalmışım.. Ama bu akşam niyetim var uğramaya çalışırım o bolgelerd ;)
Ben dün lodos var diye indim ama malesef hiçbir şey yoktu,yanımda yemli atan arkadaşım 1 tane çinekop aldı sadece,bu akşam Manchester maçı için stadta olacağım için inemicem malesef,cuma günü inebilirim belki