erhantemur
Üye
Pendikten kumculara kadar boş, kefalçiler var
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynen abi yeni geldim vuruş bile yokbalık yok gıbı kartalda

Sezon hıc baslamadı malesef bu bolgelerde zaten oldum olası duzgun balık yapmamısdır kısır bı bolge malesef balık konusunda pendık - kadıkoy hattı .balık yok anca balık olursa zaten koctasın orda oluyor sezon bıttımı acaba
Vural abi dişli için bahsedyorsak, pendik - kadıköy hattı lüfer sülalesi ( çinekop - sarıkanat ) için aslında kısır bölgeler değil.. Bence son 4 senedir balık maalesef değişen hava koşulları ve balığın kıyıladığı birtakım meralarda sürekli deniz kıyılarında yapılan birtakım düzenlemeler nedeniyle çok fazla kıyılamıyor, normalde ekim ayı başlarında başlardı kasım ayı sonunda iyice azalıp Aralık ayında gittikçe kaybolurdu ve bu süre zarfında yemli avlarda fln her akşam işi bilenler tavalıklarını ve hatta fazlasını alıp dönerdi... Ayrıca balığın kıyılamamasının en büyük nedeni de son 5 senedir iyice azıtan, yasak av yapan, yavru - büyük demeden katliam yapan, boğazda iç sularda neredeyse kıyıya kadar ağ seren gırgırlar, troller, voliciler...vs. Hayvan boğazdan akamıyorki doğru düzgün pendik - kadıköy civarında iç sularda yayılsın yemlenmek için kıyılasın açıktan... Balıklar boğaz içinde resmen talan ediliyor, hepimiz görüyoruz hergün facebookta, forumda boğazda kıyı betonunun 3-5 mt ilerisinde kadar ağ sermiş gırgırların resimlerini videolarını... Durum buyken, devlet büyükleri bu kadar göz yumuyorken, bu katliam devam ederken balık nasıl marmaraya akacakta yayılacak bizim kıyılara.. Son bikaç senedir kıyılayıp av veren 3- 5 balık kendini kurtarıp kaçabilenlerSezon hıc baslamadı malesef bu bolgelerde zaten oldum olası duzgun balık yapmamısdır kısır bı bolge malesef balık konusunda pendık - kadıkoy hattı .