Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kırlangıçlar çok telef oluyor biraderim.Küçücük balıkları kovaya atıyorlar.
Bence kilo altı balıklar salınmalı.Yukarıdaki resimdeki balık lüfer kaşığına atlamış 4 kilo üstüdür.

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Kırlangıçlar çok telef oluyor biraderim.Küçücük balıkları kovaya atıyorlar.
Bence kilo altı balıklar salınmalı.Yukarıdaki resimdeki balık lüfer kaşığına atlamış 4 kilo üstüdür.
Amator balikcilar olta ile avlanmasi ile balik azalmaz denizde. Tabiki yasal sinirin altindaki baliklar denize iade edilsin ( Ben ediyorum ) ama denizleri bu hale getirenler amator balikcilar degil kural bilmeyen ve kuma kadar ağ salan hatta kum elegi gibi ağlarla avlanan kendisini profesyonel zanneden balikcilarin suçudur buna goz yumanlarin suçudur. Git bak balik haline yarısı yasal sınırın dışında.

Son düzenleme:

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bugün Maltepe Cevahir karşısında oltaları gördüm çektim arabayı izledim.amcamın biri 9 kamış salmış denize yemli şekilde arıyordu.maalesef birşey bulamadığını söyledi belli süre sonrada toplamaya başladı takımları.anadolu yakasında pek birşey Yok gibi

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sert olmuş ama Doğru olmuş

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
Biz bilmiyormuyuz ticari teknelerim yaptığını.Biz amatörüz kendi kurallarımıza uymalıyız bilhassa vicdani kurallara
burada amaç amatör ruh ve sevgiyle bu işi yapanlara yol göstermek yoksa polemik yaratmak değil.
Git bak balik haline. Diye bir cevap haketmediğimi düşünmüyorum.

Bir şey öğretecek olanı dinlerim,yeni bir şeyler öğrenmek için ama özenli bir üslup olursa.
Sizi rahatsız etmiş demekki yazdıklarım.Neyi yanlış yazmışım acaba.....

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Biz bilmiyormuyuz ticari teknelerim yaptığını.Biz amatörüz kendi kurallarımıza uymalıyız bilhassa vicdani kurallara
burada amaç amatör ruh ve sevgiyle bu işi yapanlara yol göstermek yoksa polemik yaratmak değil.
Git bak balik haline. Diye bir cevap haketmediğimi düşünüyorum.
Bir şeyöğretecek olanı dinlerim,yeni bir şeyler öğrenmek için ama özenli bir üslup olursa.
Sizi rahatsız etmiş demekki yazdıklarım.
Coner bey beni çok yanlış anlamışsınız. Ben o yazdıklarımı size yazmadım. Sizin yazınızı alıntı yaparak cevap vermişim ama cevabim size değildi kesinlikle.
Kusura bakmayın kırdıysam özür dilerim.

B

BS Okuru

Misafir
Yanlış anlaşıldım eşref bey, genel anlamda arkadaşın dediklerine katıldım yoksa size söylediğini düşünmüyorum gt bak derken de sanırım sinirle genel anlamda söyledi size söylenmiş gibi oldu diye tahmin ediyorum.

B

BS Okuru

Misafir
Yazarken üstte cevabı gelmiş bile