Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle Koçtaş saat 17 den beri tık yok toplandık gidiyoruz rastgele

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
An itibariyle Koçtaş saat 17 den beri tık yok toplandık giyoruz rastgele

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balık açıkta hala. Kiyilamasi için 15 gün daha lazım. Hava soğudu yine suların ısınması zaman alacak gibi..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık açıkta hala. Kiyilamasi için 15 gün daha lazım. Hava soğudu yine suların ısınması zaman alacak gibi..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimdeki sol altaki kırmızı montlu benim oğlum kıramadım söz vermiştin hani gidecektik vs indim yoksa gitmeyecektim okulda tatil olunca el mahkum . Biraz antrenman yaptık .Rastgele :)

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
12:00 ' a doğru bi maltepe civarı yapayım diyorum hava yağmurlu ama gürültülü değil şuan evin orada ama kıyılar nasıldır bilgisi olan var mı ?

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
saat 12 den sonra yağış gözükmüyor, fakat 2 den önce kıyıdan balık çıkmıyor birde güneş yok, tahminimce 5 gibi filan balık yapar tek tük.

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben bir lrf denemesi yapayım, niyetlendim çünkü ama ne tarafa gitsem ona karar veremedim herhalde bostancıdan başlayarak kartala doğru yol alacağım. birkaç hırsız iğne yaptıktan sonra çıkacağım aksilik olmazsa rapor yazarım.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben bir lrf denemesi yapayım, niyetlendim çünkü ama ne tarafa gitsem ona karar veremedim herhalde bostancıdan başlayarak kartala doğru yol alacağım. birkaç hırsız iğne yaptıktan sonra çıkacağım aksilik olmazsa rapor yazarım.
hava bozuk, bu havada LRF zor olur. bence biraz daha bekleyin güzel bir havada akşam üstü başlayarak keyfini çıkararak avlanın derim. şu sıra balık yok LRF için

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hava bozuk, bu havada LRF zor olur. bence biraz daha bekleyin güzel bir havada akşam üstü başlayarak keyfini çıkararak avlanın derim. şu sıra balık yok LRF için
Vallahi yola Çıktım artık yarın Çanakkale'ye gideceğim umarım Çanakkale'de güzel bir av yaparım ama şuan niyetimden döneceğim zannetmiyorum teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Vallahi yola Çıktım artık yarın Çanakkale'ye gideceğim umarım Çanakkale'de güzel bir av yaparım ama şuan niyetimden döneceğim zannetmiyorum teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rastgele inşallah güzel haberlerle dönersin

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2 ufak iskorpit ve 1 istavrit ile bitirdim yakalanan arkadaşları da evlerine gönderdim yorucuydu yağmur pek fazla etkilemedi lakin gerçekten soğuktu yer eski tekel iskelesi bir türlü vazgeçemiyorum buradan farklı yerlere ihtiyacım var raporumuz bu kadar