Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
akşam gittim koçtaşın önüne kurdum takımı. güzelce salladım yemli yemli. bir akıntı vardı ki ; 150 gr kurşunu sürükleyip götürüyor. oturdum saat 8 den 10 a kadar kabak çekirdeği , çay muhabbeti yaptım ve güzel bir deniz havası aldım geldim :) bu mevsimde yeme zor gelirler biliyorum. ama keyif dediğin böyle bir şey olsa gerek. insan acayip dinleniyor yahu ..

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam Dragosa gidecektim ama sanırım bu aralar bir şey yok, hasta hasta boş dönmeye gerek yok.

ilhanburak

Aktif Üye
Dun aksam 9 dan sonra kartalda lrf denedik sonuc sifirdi yan tarafimizda yemli samandirali atan amcalar vardi tam gaz muhabbet ama gozler oltaya kitlenmis , onlarda da sonuc sifir ama mangalda kanat yapıyorlardı cok seker insanlardi bizede ikram ettiler sagolsunlar, karnimiz tok oldugundan tesekkur edip guzel deniz havasi alip evin yolunu tuttuk.

U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Aynen. Senden sonra iki tane iri istavrit aldım ama bayağı açıktan geldi. Sonra LRF ye döndüm onda hiç bir hareket olmadı. Açamadık gene sezonu :)
Yemlide de iş yokmuş, 1 yemli 1 şamandıralı çapari atmak lazım, sonrada muhabbet :)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle koçtaş olta atan çok balık yok açıkta çok sandal var ama bişey yok .Hava çok güzel rüzgar yok .Rastgele

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bügün saat 20:30 kadar koçtaş taydım akşam 19:00 gibi balık biraz yaptı boylar çok küçüktü toplam 40 tane aldıysam 15 tanesi tavalık anca oğlana cıktı geri kalan hepsi denize iade .Tabi millet ne bulduysa hop kovaya doldurup götürdü . Bence daha bi 15 gün ister doğru dürüst boyda balık için . Rastgele . :)