Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

pks1907

Yeni Üye
Adı
Polat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Birşey sormam istiyorum forunda bulamadım.Yarın nasipse ilk defa tekne ile cıkıcam kıyıda kullandığımız mantarlı yemli takımı yaprak istavrit ile teknedede kullanabilirmiyiz?

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Birşey sormam istiyorum forunda bulamadım.Yarın nasipse ilk defa tekne ile cıkıcam kıyıda kullandığımız mantarlı yemli takımı yaprak istavrit ile teknedede kullanabilirmiyiz?
Bu pazar bende denedim, mantarli cinekop takimina istavrit fleto yapip sandal dan saldim dibe, ara ara baktim hicbirsey yok tu,
Cinekop yok ama, mezgit yada takoz istavrit gelirmi diye, yinede hicbirsey gelmedi, hatta yeme dokunan dahi olmadi, belkide su cok bulanikti ondan olabilir, yinede dene senin sansina birsey denk gelebilir.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Ersin1903

Daimi Üye
Dün akşam bende kartal taraflarında bir mekanda önce midye çıkartıp izmarite denedim ama maalesef çıkmadı, sonra çapariye döndüm ince takım ve uzak atışla 40 tane fln istavrit aldım o kadar, yanımda diğer atanlar 3 5 istavrit dışında bişey alamadı, balıkta ara ara yaptı ve kesti.. aklıma hep dişliler geldi ama deneyemedim kaşığı spin takım çantasında unuttuğumdan.. kısmet başka zamanlara artık..