Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

ares26

Yeni Üye
Bu akşam 2 saatte 2 lüfer Kandıra bildik dönüş balığından ilk kismetimize düşenler sahte: japanese beyaz yer:Marmara Anadolu yakası daha iyileri sizin olsun saygılar iyi geceler ...

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Ares26 yemli mi aldınız bunları yoksa spin mi?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Yemli haftaya düşünüyorum aslında, bi seyahat var gidip geleyim sezonu açacağım bende..
Kusura bakmayın gözümden kaçmış sahte.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam saat 19:00-20:30 arasi maltepe sahile indim toplam da 20 kişi vardi balık tutan ama kovalar da üç beş tane istavrit vardı olta atmadan eşimle gezdim ve döndüm.

Herkese rast gelsin..

kerempekcabuk

Yeni Üye
Adı
Kerem Pekçabuk
Bugünde dünün aynısı gibi geçti aynı yerde aynı saatte akşam ezanı okunduktan 10 dk sonra balık başladı yaklaşık 45 dk sonra kesti. Kısa koşu spin avı oldu yine allaha şükür bıgünde boş dönmedik. Bunlarda nasibimize düşenler.Ekli dosyayı görüntüle 56800
Tebrikler ederim av için. Merayı tam olarak sormuyorum ama ilçe olacak nerde avlandınız? Kartal, Maltepe, Pendik Bostancı?

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler ederim av için. Merayı tam olarak sormuyorum ama ilçe olacak nerde avlandınız? Kartal, Maltepe, Pendik Bostancı?
Maltepe pendik kartal suadiye tuzla kadıköy başıklı alana yazmışım zaten raporumu ve bu bölgelerdeki tüm meralar belli. Şimdi ben sana semt söyledikten sonra zaten merayıda söylemiş oluyorum. Tabi sende haklısın istanbulda zaman bulupta hergün bir mera deneyecek kimsenin vakti yok o vakti bulsan bile bulana kadar balık akar gider. Zamanla tecrübeyle hangi balık hangi yerde hepsi oturuyor. Bu işe gönül verende gerekli vakti gerekli zamanı bi şekilde ayarlayıp kendince meralar oluşturuyor. Kimisi iyi dostluklar kurup meradaki arkaşlardan bilgi alıp yine deneyerek buluyor merayı ve balığı. Bende senin gibi bu foruma yeni üye olduğumda hızlıca balığa ulaşabileceğimi düşünmüştüm ve çabalamıştım. Ancak hazır bilgiyi kimse vermiyor malesef. Bu işe gerçekten gönül verdiysen mutlaka balığı bulursun. Çok bilmişlik yapmıyorum niyetimde kötü değil kalbini kırmakta değil niyetim ama sana ancak bu kadar yardımcı olabilirim. Umarım beni anlarsın. Keyifli güzel avlar yapmanı diliyorum belki bi gün tanışmakta nasip olur. Bu forumda tanıştığım çok değerli arkadaşlarım abilerim var. Bizzat tanımadığım ama forumdan muhabbet duyduğum güzel insanlar var. Mutlaka sende onlar kadar değerli bir arkadaşımızsındır ama seni henüz hiç tanımıyorum. Görüşmek üzere...