Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
merhaba, birde silikon deneyin derim. bulunduğunuz yer gürültülü ve kalabalıksa onunla da alakalı olabilir.
Aklımdakini yazmışsın hocam,
Yoktum yazılanlardan sonra bu akşam ineyim, sahte & su üstü & silikon deneyim diye düşünüyordum.
Ofise geldim aklımdakini yazayım diyecektim,
Yazmışsınız,

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Aklımdakini yazmışsın hocam,
Yoktum yazılanlardan sonra bu akşam ineyim, sahte & su üstü & silikon deneyim diye düşünüyordum.
Ofise geldim aklımdakini yazayım diyecektim,
Yazmışsınız,

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:
geçen gece LRF yapmaya inmiştim. kalabalık vardı balık tutan fazla yok ama çay içmeye inenler felan sahura kadar gürültülüydü. balık o nedenle nazlıydı. millet gittikten sonra ortalık sakinleşince balık almaya başladık. özellikle kefaller çıldırmış gibi sahtemi kovalıyorlardı.

B

BS Okuru

Misafir
geçen gece LRF yapmaya inmiştim. kalabalık vardı balık tutan fazla yok ama çay içmeye inenler felan sahura kadar gürültülüydü. balık o nedenle nazlıydı. millet gittikten sonra ortalık sakinleşince balık almaya başladık. özellikle kefaller çıldırmış gibi sahtemi kovalıyorlardı.
Şart oldu ,

Akşam sahildeyim iftar saatinden sonra, artık nasip ne gelirse, kefal olur:komik:, dişli olur:kyfmyrn: levrek olur :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
Olursa da iyi olur :hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya:

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Günün özeti:
Eşkina için indik. Millet şamandıralı istavrit atıyordu ama herkesinki boş. Yine dişli olabileceğini düşünerek rapalaya döndük.

3-4 kez 5'li 6'lı grup (tahminimiz levrek) sahteyi kovaladı gözümüzle gördük ama 1 kez olsun saldırmadı çakal balıklar. :)

Kurşun arkası denedik, kaşık denedik, sade rapala denedik ama yine alamadık.

Biz nerde hata yapıyoruz acaba?
Kamış 3.60 40-80gr atarlı. Spin değil, sahte aşağıdaki sahteyi kullandık. Dişliler artık göçüyor, bu hafta aldık aldık yoksa bidaha alamayız gibi görünüyor.

İşin uzmanı arkadaşlar yol gösterirseniz çok sevinirim. Hayırlı sahurlar.
Benim tahminim, Vesta karşısında atık gideri var, ve o yüzden gördüğünüz balıklar büyük ihtimalle Kefal, onlarda sahteye gelmez diye düşünüyorum.

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
selam, arkadaslar dün maltepe bölgesindeydim. aksam üzeri spinle 2 tane kandırdım. 2'ciyi cekip arkamdaki kayalıklara alırken ayagımı altı bosta bir kayaya bastım benim agırlıgımla yerinden oynayan kaya ayaklarımı yerden kesti bende popomun üzerine düştüm. sonuc kuyruk kemigi kırıgı su an dinlenmedeyim. aman hobidas abilerim kardeslerim dikkat edin kendinize...
Geçmiş olsun acil şifalar :/

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Küçükyalı mendirekte izmarit denemeyi dusunuyorum 4-5 gibi raporlari yazarim

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan