Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Gümüşok

Üye
Adı
Kemal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar hatırlatma ve ricam olacak.Yaz döneminde sizlere Sandal avı raporlarını bildirdiğim Dragos karayemiş tesisleri önünde sabah 7.30 da bir olay yaşadık.Belki gidenleriniz bu sabah olmuştur ve kazayı görmüştür.Sandalla açıldıktan 30 dk sonra sahilden araç çarpması sesi geldi acele ile takımları topladık kıyıya çıktık.Maalesef hız tutkunu bir sürücünün beraber geldiğimiz araca vurduğunu gördük.Sürücü camdan uçmuş asfalta.
Sizden ricam lütfen Araçları ile o bölgeye gelen arkadaşlar araçlarını Migros’un parkına veya karşı taraftaki cebe araçlarını bırakmasıdır.Ben arkadaşı uyarmama rağmen beni dinlemeyip aracını bıraktığı yerde kaza oldu.Lütfen dikkat ediniz.
Camdan uçacak kadar hız... Can kaybı da olabilirdi maşallah... Geçmiş olsun umarım telafisi olmayan bir zaiyat yoktur

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok geçmiş olsun .Evet bende gittiğimde çok tedirgin olurum bu konuda o yuzden cep içine bırakmaya calısırım . Allah beterinden korusun cümlemizi .:(

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar hatırlatma ve ricam olacak.Yaz döneminde sizlere Sandal avı raporlarını bildirdiğim Dragos karayemiş tesisleri önünde sabah 7.30 da bir olay yaşadık.Belki gidenleriniz bu sabah olmuştur ve kazayı görmüştür.Sandalla açıldıktan 30 dk sonra sahilden araç çarpması sesi geldi acele ile takımları topladık kıyıya çıktık.Maalesef hız tutkunu bir sürücünün beraber geldiğimiz araca vurduğunu gördük.Sürücü camdan uçmuş asfalta.
Sizden ricam lütfen Araçları ile o bölgeye gelen arkadaşlar araçlarını Migros’un parkına veya karşı taraftaki cebe araçlarını bırakmasıdır.Ben arkadaşı uyarmama rağmen beni dinlemeyip aracını bıraktığı yerde kaza oldu.Lütfen dikkat ediniz.
@Zafer61
Zafer kardeşim,
Büyük geçmiş olsun.

Allah sağlık sıhhat afiyet versin,
Cana geleceğine mala gelsin.
Ucuz atlatmış arkadaşınız, dedikleri gibi siz içindeyken de olabilirdi
Tekrar geçmiş olsun

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çok geçmiş olsun abi,
Bu yaz benim aracın olduğu yerdede kaza olmuştu, benim aracın hem önündeki araç hemde arkadaki araca çarptılar şans eseri benim araç ortada sağlam kalmıştı, sahil şeridi park için sıkıntılı,
mümkünse koçtaş ve migros otoparkları kullanılmalı,
Syg.

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment

Haftasonu bebeklere taze protein ve fosfor için çıktığım turda deniz boş çevirmedi.

Yalnız lüfer için zargana tuttuğum merada ses seda yoktu bu dişli yaslanmaya başladığının göstergesi olabilir. Ortalama 20 - 30 adet alınan balık sadece 2 adetti ve balıkların karnında izler vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif

Haftasonu bebeklere taze protein ve fosfor için çıktığım turda deniz boş çevirmedi.

Yalnız lüfer için zargana tuttuğum merada ses seda yoktu bu dişli yaslanmaya başladığının göstergesi olabilir. Ortalama 20 - 30 adet alınan balık sadece 2 adetti ve balıkların karnında izler vardı.

Hayy maaşallah biraderime denize döndün demek,
Ne varsa zaten tuzlada var.Uskumruda var ormanda.
Canlı zargaya mezarlık,tugay başı arasında sarıkanat yapışıyor.
Arkadaşlarımız alıyor haberin olsun.

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Hayy maaşallah biraderime denize döndün demek,
Ne varsa zaten tuzlada var.Uskumruda var ormanda.
Canlı zargaya mezarlık,tugay başı arasında sarıkanat yapışıyor.
Arkadaşlarımız alıyor haberin olsun.
Oh oh ne alâ Eşref abi.

Uskumru tadını damağımızda bıraktı busene inş. Işıkla kökünü kurutmazlar da Marmara ya tekrar küsmez.

Ağlara güzel palamut vurdu dediler kurtlandırdılar beni. Sabah mercan taşına doğru yapıştı devamı gelmedi.

Bende Balyanoz a doğru sarıkanat alındığını işittim. Saolsun oltacı arkadaşlar getirdiler.

Kanalın lüferini bekliyorum. Şöyle pala kesenlerden bilirsin sen ;)

Asıl sürpriz haftasonuna bakalım. Lüfer hızlanmazsa çoraplar hazır yerine bırakılacak sadece. Kırmızılar yola çıkmış can yakacak kıvamda 3 parça 12.600 kg geldi angel mercan daha kıyıya adım atmada vurmuş kafasına almış balıkları :)

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ercüment merhaba teknesine dişliye davet edene yemlik zarganalar benden suan buzlukta 150 adet bulunmakta haberin olsun :)

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
:) denizde zargana var dostum kurttan başka bir şeye gelmiyor sadece