Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Slm

Arkadaşlar bugün 3 adet balık aldım kartal koçtaş önünden, biri istavrit diğerlerini tam anlayamadım ne olduklarını, büyük olan iskorpit veya lipsoz olabilir mi ? küçük olanda gelincik balığı olabilir diye geçti aklımdan ama ustaların yorumlarına ihtiyacım var ölmeden bırakayım şayet yenmeyecek bir balıksa vs şimdiden tşkler
İskorpit ve gelincik. Aman iskorpitin sırtındaki iğnelere dikkat, canınızı yakabilir. Eti lezizdir fakat ayıklaması meşakkatlidir.

B

BS Okuru

Misafir
Yarın www.muratbalik.com.tr ile iletişime geçeceğim eğer ellerinde yedek malzeme veya ithalatçısından temin şanşım var ise şipariş edeceğim.
epoxy ile tamirat hakkında bilgi verebilirmisin kardeşim.

B

BS Okuru

Misafir
Yarın www.muratbalik.com.tr ile iletişime geçeceğim eğer ellerinde yedek malzeme veya ithalatçısından temin şanşım var ise şipariş edeceğim.
epoxy ile tamirat hakkında bilgi verebilirmisin kardeşim.
Youtube da rod wraping diye aratırsanız sarım şekilleri var. O yüzük sarma şeklini yüzüksüz olarak çatlak bölge üzerine yapılacak. Üzerine de 30 dakikalık epoxy sürülecek ve iş tamam

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih216

Yeni Üye
selamun aleyküm dün kartalda saat 16-18 arası yarım kilo istavrit alındı saat 19 gibi yemli atan bir arkadaş çinekop aldı, bir tane de istavrit geldi oltasına çok da güzel vuruş yapmıştı :)

B

BS Okuru

Misafir
@Bora A abi dişli yok diyorlar bi el atayım yarın iş çıkışı ben buna dedikleri kadar kötümü durum bide kendim göreyim açılışı güzel yapmıştım ama devamı gelmedi :D