Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu sene garip, dişli istavritle beraber dolaşıyor

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bora abi sabah 4 de yemliye gittik Beylerbeyi ne. Çinekop bol boylar ehh işte. İlk gün ışığını takiben rapala da yuzdurduk. Balık rapalaya da geliyor. Saat 8 buçuk gibi istavrite döndü, millet boncuk dizer gibi istavrit almaya başladı. İstavrite beraber takılan dişli yeme de atlıyor rapalaya da. Ezber bozan bir sezon ..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biraz at cek denemesi icin adimlar atikir.bakalim bayram hediyesi varmi
20171029_164346.jpg

B

BS Okuru

Misafir
Bora abi sabah 4 de yemliye gittik Beylerbeyi ne. Çinekop bol boylar ehh işte. İlk gün ışığını takiben rapala da yuzdurduk. Balık rapalaya da geliyor. Saat 8 buçuk gibi istavrite döndü, millet boncuk dizer gibi istavrit almaya başladı. İstavrite beraber takılan dişli yeme de atlıyor rapalaya da. Ezber bozan bir sezon ..

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafayı yedi balık, istavrit kendini çinekop sanıyor, çinekop istavriti iplemiyor. Bizde rahmetli babamın lafı gibi "altta balık üstte alık" bekliyoruz ha geldi ha gelecek diye

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LUFREK

Yeni Üye
Adı
Muhammed Şen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,
iki Şile seferi(spin)
İki Eskihisar seferi(spin)
İki Kartal-Pendik seferi(spin)
İki tuzla-Pendik seferi (tekneden uzun olta)
Hepsinde sıfır çektim. Geçen hafta cumartesi yapmış olduğum uzun olta avımda doksanda golü yemiş Anadolu takımı gibi oldum. Teknenin dibine kadar getirdim balığı ama maalesef ardına bakmadan bıraktı gitti beni. Nihayet dün ekteki yakışıklıyı alabildim tekneye. Sabah 6:50 gibi aldık. Sonra da bir daha vuruş olmadı. Yem olarak zargana kullanılmıştır.
Oltası suda olan, olacak herkese rastgele.

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba arkadaşlar..
Bu akşam yine dişli avına çıktım yer Bülent Ecevit Kültür Merkezi karşısı. Ancak deniz çok çalkantılı ve rüzgarda kuvvetliydi. Balıkçıdan aldığım canlı yemi olduğu gibi canlı taktım. Olta rüzgar ve dalga sebebiyle yerinde durmuyor sürekli balık vuruyormuş gibi esniyor. yarım saat kadar sonra yemi kontrol etmek için oltayı çektim, taktığım yemin sadece kafasının durduğunu, yemi yedirdiğimi gördüm. Bu şartlarda ava devam etmedim, avı sonlandırdım.
Oltası denizde olana rastgele...

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de İdealtepe'den döndüm şimdi. Çok kuvvetli rüzgar vardı. Önce çapari denedim ama tık yoktu. Sonra yemli attım ama dalgalar yürüme yoluna vurmaya başlayınca toparlandım.