Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

burakhepbirlik

Aktif Üye
Elimde metre yok ölçmüyorum.Ama 45 numara ayakkabı giyiyorum.Ayrıca hesap sorar gibi yazmaya ne gerek var nede sizin haddiniz.Bu siteden öğrendiğimiz en önemli şey yasal değil vicdan limiti arkadaş.
aşkolsun arkadaşım hesap sorar gibi düşündürdüysem özür dilerim. ilk tuttuğunuz balık için ilk lüferim yazmışsınız bende lüfer gibi görünmüyor demek istemiştim. ikinci tuttuğunuz gayet iyi boyu. Ayrıca afiyet şeker olsun, bende bu sene bi tane çinekop bile yok, siz yine bişeyler tutmuşsunuz. Kırdıysam tekrar kusuruma bakmayın, öyle bir amacım yoktu, olamazda zaten. ben geçen yıl hayatımın ilk lüferini tutmuştum, 28 cm di evde ölçmüştüm, kimse lüfer değil demişti, yasal balık boylarını araştırdım, lüferin alt limiti olduğunu öğrendim. devamı olsun avlarınızın inşallah, rasgele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
B

BS Okuru

Misafir
Balık hem vicdani,hem yasal boyutta.
Daha iyileri rat gelsin.
Ama lüfer değil.
Zaten Bence @Zafer61 Kardeşimizin amacı;
Lüfer ailesinden iri boyda yemlide ilk balığı olması sebebi ile yazılmış paylaşılmış bir heyecan idi. Tekrar tebrik ediyorum :hhhhhh:
Onun için O sarıkanat yada iri çinekop ( resmi göremiyorum ondan ) yakalanmamış kofanadan çooook daha güzel bir olay. :kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn:
Umarım daha irileri denk gelirde raporlarını okuruz ;) ;)

Oltası denizde olanlara
Heyecanları eksik olmaması dilediği ile Rastgele :harika::harika::harika::harika::harika::harika:

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Elimde metre yok ölçmüyorum.Ama 45 numara ayakkabı giyiyorum.Ayrıca hesap sorar gibi yazmaya ne gerek var nede sizin haddiniz.Bu siteden öğrendiğimiz en önemli şey yasal değil vicdan limiti arkadaş.
Bkz: Türk ölçü birimleri.
1-Boyut ifadesi :Nah kolum kadar.
2:Büyüklük ifadesi;G*t kadar yer
3:Yumuşaklık ifadesi: kulak memesi kıvamında
4:Sabah erken saat ifadesi:Karga b.kunu yemeden
5:Ağırlık ifadesi:Gavur ölüsü gibi
6:Çokluk ifadesi :Bi gıdım
7:Zaman ifadesi:Eşşek sudan gelene kadar

Ve bugün aramıza katılan yeni ölçü birimimiz :

8:Balık boyu ölçümü :Ayakkabı numarasıyla yapılır. Şerit metre taşıma zahmetinden kurtarır. Tutulan balık, giyilen ayakkabının numarasına göre hesaplanır. Örneğin 45 numara ayakkabı giyiyorsanız, tuttuğunuz balığı hemen ayağının dibine koyarsın. Bakarsın ayakkabı mı büyük balık mı büyük. Balık büyükse dişlidir. :)

Gününüz güzel, neşeniz daim olsun. Sevgiler...

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R

r3d

Misafir
organizasyon olursa ben de katilmak isterim. Hafta ici 20:00 gibi gelebilirim. Haftasonu yapacaksaniz bu hafta sehir disina cikacagim 11-12 haftasi on numara olur

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
aynen abi bu bölgede baya kalabalığız bi akşam hep beraber çıkalım yemliye yada spine hem tanışmış oluruz hem muhabbet olur bora abi kulelide yapamadı organizasyon ben kartalda yapacam ama :D
Dün o bölgede sabah 6 gibi güzel balık yaptı.
Yemli atanlar yaprak aldı.
15 Cm üstü rapala balık seçti 10-15 arkadaş vardı oralarda,
7 kişi spin ile 36 adet sarıkız aldı.
20-40 dakika arası.Sonraki 2 saat devamlı çalışıldı ama balık yoktu.
dragos,kartal ve pendikten tekne ile gece açılan arkadaşlar,
zoka ile çalıştıar,balık boyları gayet iyi.
Sabah limana döndüm ilklüfer ler bu gün tezgahlarda.
Video yüklenmiyor.

Son düzenleme:

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşamüstü Kartal Koçtaşın önündeki kalabalığı görünce sporu bırakıp ,oltayı çıkardım bagajdan..
İlk atışta 10lu çapariye 5 tane istavrit geldi ama nasıl istavrit :/ Serçe parmağım yanında büyük kalır. Saldım bunları,ikinciye attım bu sefer 2 tane geldi gene aynı boylarda..
Lepistes gibi istavrit geliyor ne olduğunu anlamadım.
Aşırı rüzgar vardı ,takımı toplarken sağ tarafımda bi arkadaş maşallahı var,güzel bir kırlangıç çekti. Daha doğrusu 3 kişi çektiler (balık büyüktü) :komik:
Spor esnasında gördüğüm Dragos tarafında kovalarda yaklaşık 20-25 cm lik lüfer ailesinin üyeleri vardı.Çok yakına girmedim ama aşağı yukarı bu boylardaydı. Atanların çoğu yemli atıyordu..