Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu makron dediği plastik kaplamanın tam adı nedir ? Bir de nerede bulabilirim acaba ?
Kartal merkezde kartal otomasyon var isiklarin az yukarda ben ordan almistim gene bu islerle alakali otomasyon sistemleri satan ve buyuk eletrikcilerde var .

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kartal merkezde kartal otomasyon var isiklarin az yukarda ben ordan almistim gene bu islerle alakali otomasyon sistemleri satan ve buyuk eletrikcilerde var .ismini isitilinca daralan makaron dedigimde vermisti teknik adini bilmiyorum .

sessizdenizci

Daimi Üye
Daralan makaron dersen Karaköy'de de bulursun ama şeffafı her yerde olmayabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
tekrar hatırlatma yapayım bugün 17:00 dan sonra kartal koçtaşın önünde toplu bi av geçirmeyi düşünüyoruz 10 12 kişiyiz forumdan şuanda gelecek olan hobidaşları bekleriz tanışmış muhabbet etmiş oluruz en azından balık bahane muhabbet şahane deriz hiç değilse :)
Hafta boyunca hazırlanıp bazen buradan kah özelden yazışarak tanıdığım dostlarımla, yeni tanışlarla kaynaşmak ve onları bir kez daha görmenin heyecanı derken eşimin rahatsızlığı nedeniyle katılamadım.İnşallah bundan sonraki buluşmalara diyelim.Umarım nefis bir gün geçiriyorsunuz. Sohbetiniz tatlı olta vuruşlarınız beklediğimiz sürprizlerle dolu olsun.:) Selçuk...

fatih216

Yeni Üye
4E9A74F6-7605-42C0-B7F9-D874435226DD.jpeg
herkese hayirli geceler balikta olanlarin kismeti bol olsun..amator istavrit avi yapiyorum uzun zamandir..bugun ilk defa basima gelen guzel hadiseyi sizlerle paylasmak istedim.. saat14 civari kartal sahile indim iri istavrit vardi, birden guzel bir vurus geldi cektim usulca ve bu guzellik geldi tipki bebek gibiydi 6 aylik kizim geldi gozumun onune ve vicdan tabi.. neyse ben biraz sevdim ve incitmeden geri saldim.. cok keyifliydi mutlu oldum.. rastgelsin herkese

sessizdenizci

Daimi Üye
An itibariyle Tuzla sahil de oltaları kurdum bekliyorum.

Maalesef tık yok.
Bir defa bir hareket oldu ama istavrit desem daha kuvvetliydi, çinekop desem daha güçsüzdü sanırım yapraktı. Fazla durmadım, kalan istavritlerle beni izleyen kediyi besledim.
Bu arada balık oldun olması Tuzla sahil 10 numara olmuş. Park derdi yok, kalabalık yok, kayalıklar düzgün, yer arama derdi yok.