Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yağmur fena yağıyor hava durumu perşembe lodos diyor sizler ne diyorsunuz yağmur peşine lodos

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba arkadaşlar..
Şimdi balıktan döndüm, mera kartal sahili. Balık saat 23 gibi başladı. Öncelikle boylarda ciddi bir büyüme var.
15 dakikada 3 adet balık aldım. Soğuktan son balığı iğneden çıkarmak için epeyce mücadele ettim. Ellerim, parmaklarım, ayaklarım dondu. Yediğim yağmuru söylemiyorum. Ellerim hala buruş buruş. :) soğuk ve yağmura dayanamadım avı sonlandırdım.
Oltası denizde olana rastgele...

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok acayip. Gençler yağmur kar dinlemiyo valla. Ben bir kaç kere ip dolaştırıp ayıkladım. abinin biri de almış manitayı ayıklıyordu. İki kere mekan değiştirdim. Bilinen ve hatta kendi gözlerimle balık yakalandığını gördüğüm yerler. Yok abi balık malık yok. Leylek var deniz yıldızı var aşıklar var hatta maç edenler var halı sahada. Balık yok. Yemli denedim. Spin denedim. Hadi bizim sahte uyduruk diyecem de taktığım yem bildiğin istavrit o da mı uyduruk? . Ben daha ne yapayım yav. Zevkliydi gene de. Yarın öbür gün kısmet olur da sigarayı bırakırsam o zaman ne yapacağım nasıl avunacağım hiç bilmiyorum.

Şimdi geldim eve. İyi ıslanmışız... Şıkır şıkır damlıyor

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar..
Şimdi balıktan döndüm, mera kartal sahili. Balık saat 23 gibi başladı. Öncelikle boylarda ciddi bir büyüme var.
15 dakikada 3 adet balık aldım. Soğuktan son balığı iğneden çıkarmak için epeyce mücadele ettim. Ellerim, parmaklarım, ayaklarım dondu. Yediğim yağmuru söylemiyorum. Ellerim hala buruş buruş. :) soğuk ve yağmura dayanamadım avı sonlandırdım.
Oltası denizde olana rastgele...
Kartala mı taşınsam Tuzla'da balık yok