Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üstad o leylek önümüzden geçti ama emin olamadık. Karabatak miydi falan dedik hattaLeylek bile var balık yok![]()
Leylek bile var balık yok![]()
ıslanmak guzeldır helekı boyle havalarda ayrı bı keyfı olur. bu arada cepte sıgara kaldımı ? kalmadı ıse sıkıntı buyukVar ya harbi söylüyorum donuma kadar ıslandım![]()
Kartala mı taşınsamMerhaba arkadaşlar..
Şimdi balıktan döndüm, mera kartal sahili. Balık saat 23 gibi başladı. Öncelikle boylarda ciddi bir büyüme var.
15 dakikada 3 adet balık aldım. Soğuktan son balığı iğneden çıkarmak için epeyce mücadele ettim. Ellerim, parmaklarım, ayaklarım dondu. Yediğim yağmuru söylemiyorum. Ellerim hala buruş buruş.soğuk ve yağmura dayanamadım avı sonlandırdım.
Oltası denizde olana rastgele...
Tuzla'da balık yokPendik - Maltepe arasında bir çok mera var ancak tuzla tarafındaki meraları bilemiyorum. Mümkünse Kartal'a bir ara uğra, kartal sahilde her yerden balık alman mümkündür.Kartala mı taşınsamTuzla'da balık yok
bende kartal maltepe tarafları çok verimsiz acaba tuzlaya mı gitsek diye düşünüyordumKartala mı taşınsamTuzla'da balık yok