Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu balık çelik teli kesiyor sorun misina kalınlığında değil, uzun pala delikli iğne, çakmakla ısıtıp deliği açıyoruz, oraya bir fırdöndü takıp deliği kapıyoruz, kösteği de fırdöndü ye takıyoruz, köstek 50 cm bir ara fotoğraflayıp atarım, vuruş aldınız mı kaçarı yok, boş dönmeyin bu yoklukta...

B

BS Okuru

Misafir
Esat abi akşam 18 00 gibi bende orda olacam ssk tam karşısındayım görüşelim bir kaç taktik öğrenirim senden bu akşam a çok umutluyum balık olacak gibi hissediyorum
Veysel kardeşim selamlar..
Ben dün SSK karşısındaydım. Bu akşam Siemens emekliler gecesinin tertiplediği yemekte olacağım. Yarına Allah kerim..
.

Gümüşok

Üye
Adı
Kemal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pendik sahil de balıkçılar alabora mı olmuş geçmiş olsun. Denize açılanlar aman dikkat

gençbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Negatif
Pendik sahil yemli raporu:Saat 21 civari 3 saglam vurus ama tasmalayamadim...22 30 gibi bi vurus daha ama ciliz..ruzgar basladi anlasilmaz hale geldi vurup vurmadigi bende eve dondum.Herkese rastgelsin..

Veysel Güçlü

Yeni Üye
Adı
Veysel Güçlü
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kartal rapor bitik burası bu akşam 19 oto dan beri burdayım halada burdayım gece yarısı oldu tık yok millete gına geldi

26onur26

Üye
Adı
H. Onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben de dün Darıca daydım 1 tane mezgit birde mantarlı klasik takım attım. Tekli mezgit takımım 3-4 vuruş aldı. Ve onunla kıyıya kadar çektiğim sarıkanatı kaçırdım. Sinirim bozuldu ama nasip kısmet :)