Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Spin takımı kurdum hayırlısıyla. Kartal-pendik-maltepe dolaylarında her türlü eşlik ederim. Oryantasyon sürecimde yardımını esirgemeyecek ustalara şimdiden teşekkür ediyorum :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

headhead

Yeni Üye
Adı
head
Spin takımı kurdum hayırlısıyla. Kartal-pendik-maltepe dolaylarında her türlü eşlik ederim. Oryantasyon sürecimde yardımını esirgemeyecek ustalara şimdiden teşekkür ediyorum :)

Misinanizi kirletmeyin sezon baligi var miydi ki donus baligi olsun , bi haftasonunuzu ayirip canakkale taraflarina gidin en azindan sansiniz olur hic olmadi temiz hava alirsiniz.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Misinanizi kirletmeyin sezon baligi var miydi ki donus baligi olsun , bi haftasonunuzu ayirip canakkale taraflarina gidin en azindan sansiniz olur hic olmadi temiz hava alirsiniz.
Sezon da balık boğazı transit geçti, molasız. Kim bilir dönüşte belki biraz takılmaca yaparlar :)

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hersene sezon balığını karadeniz kıyılarında beklerim , marmaraya düşmeden orada bir hafta 10 gün senelik izin alır spine doyardım. Bu sene kılçık yoktu spinde. Ne karadenizde ne marmarada , en kısır seneydi. Ve tahminim birkaç senede böyle olacak, fena yaprak kıyımı yaptılar. O kıyım önümüzdeki senelere muhakkak yansıyacak. Adamlar yüzsüz bu sene hem kıyım yaptı hem gitti bakanlığa ağladı bu da enteresan tabi . Dönüş balığına ilişmeyin zaten tektük kaldı bu yağsız tuzsuz balığı yaralamayın. Lrf ile aynı zamanda izmarite başlıyor maviş , izmarit tutun. Çok eğlenceli iyide basıyor iyi eğlenirsiniz. İspariye atın kumluklarda kilo ve biraz daha üzeri kırlangıçlar denk geliyor iyi oluyor maksat direnç olsun kalama ötsün değil mi zaten. Rastgele.

headhead

Yeni Üye
Adı
head
Hersene sezon balığını karadeniz kıyılarında beklerim , marmaraya düşmeden orada bir hafta 10 gün senelik izin alır spine doyardım. Bu sene kılçık yoktu spinde. Ne karadenizde ne marmarada , en kısır seneydi. Ve tahminim birkaç senede böyle olacak, fena yaprak kıyımı yaptılar. O kıyım önümüzdeki senelere muhakkak yansıyacak. Adamlar yüzsüz bu sene hem kıyım yaptı hem gitti bakanlığa ağladı bu da enteresan tabi . Dönüş balığına ilişmeyin zaten tektük kaldı bu yağsız tuzsuz balığı yaralamayın. Lrf ile aynı zamanda izmarite başlıyor maviş , izmarit tutun. Çok eğlenceli iyide basıyor iyi eğlenirsiniz. İspariye atın kumluklarda kilo ve biraz daha üzeri kırlangıçlar denk geliyor iyi oluyor maksat direnç olsun kalama ötsün değil mi zaten. Rastgele.
aynen oyle ustune iklimler degisti cok beklentiye girmemek lazim tecrubeyle sabittir

pars

Aktif Üye
Spin ustalarına sualimdir,
Başlangıç için hangi kamışı tercih etmeliyim?
Discovery Negro serisi bir makinem var 4000 lik. Bu makine ile kombin etmeyi düşünüyorum nasıl olur. Aslında bu makineyi kasna ve alabalık için kullandım genelde. Farklı ve ekonomik bir makine tavsiyesine de açığım :) makine için de 150 TL maks bütçe :)

Shimano Alivio Slim TE GT M Serisi 270cm Olta Kamışı (telecobic) 10-30 atar

Shimano Alivio DX spinning M 2.70 (2 parça) 10-30 atar

Okuma Fina Pro Spin Kamış 270Cm 7-35Gr Atar

Fladen Maxximus Total Flexx 2.70 Diğerlerini geç, rastgele.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ufak ufak eşkina başlar. Bizim bölgede boru kurdu vs. satan bir yer var mı acep?