Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
5 cm lik kullandığın kurtlar kalın onlar.Benim dediğim L marukyu slim 11 cm olanından.Onlarla dene.5-6 cm kes o şekilde tak...iğnende culvita kullan ve düşük gramajlı ve küçük iğneli olsun.İzmaritin ağzı küçük olduğundan birkaç seferde ancak alabiliyor.İri izmaritt direk affetmiyor zaten.

Son düzenleme:

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5 cm lik kullandığın kurtlar kalın onlar.Benim dediğim L marukyu slim 11 cm olanından.Onlarla dene.5-6 cm kes o şekilde tak...iğnende culvita kullan ve düşük gramajlı ve küçük iğneli olsun.İzmaritin ağzı küçük olduğundan birkaç seferde ancak alabiliyor.İri izmaritt direk affetmiyor zaten.
Marukyu L olanı kullandık zaten alper onu belirtmemiş berkleyler 5 cm 11 ve 13 olan diye belirtmiş. Ama şöyleki isome L yani ince olanı tam boy ve kısa parçalar halindede denedik 1,5 gr jighead 1.8, 2, 2.5, 3 gr çeşitli ağırlıklarlada denedik nasip değilmiş. İspari ve karagöz olduğunda isomeylede berkleylede bolca vuruş ve balık alabiliyorduk hatta mırmırda aldık iskorpit ve kaya balıklarını saymıyorum zaten. Yani tekniği bilmiyor değiliz ama nasip olmadı diyelim.

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekniği biliyorsanız mesele yok tabi ki , ben yukarı da teknik taktik herşeye açığım mesajını okuyunca Alper'in , ona istinaden belki faydası olur diye yazmıştım.En azından bilmeyenler için faydası olur.İyi akşamlar.

Son düzenleme:

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Günün raporu,
Spin denemeleri
Pendik civarı
silikon ve sahtelerle 3 saat içinde tık yok maalesef.
Dolaş dolaş tık yok

En son dönerken gördüğüm yunus civarı tekne geldi, Batan teknenin olduğu yer, ağın başlangıcını sahte attığım yerden daha yakın mesafeye attı.
Ağı boşalttı, iki tur arkasında ışıkla birlikte dolaştı ve yarım saat içerisinde tekrar ağı topladı.

Uyuz oldum :(

Biz kıyıdan uğraşalım varsa denk gelirse diye,
Arkadaşlar, yarım saat içerisinde balık girecek yerleri çevirip toparlayıp kaçsınlar.

:(

Soğumaya başladım iyicene spin den
Zaten tık yok
:(

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pendik taraflarını hiç bilmem , bugün pendikten arkadaşlarla tanıştım Spin için bekliyoruz dediler pendikte bir liman varmış dönüş balığında çok güzel yaparmış o liman ...

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
metehansamim Pendik’in balığı pek yoktur amma balıkçısı birbaşka güzeldir
:) Eyvallah .. doğrudur Karaköy rıhtıma kurşun arkası atmaya gelmişlerdi , Pendikten karaköye gelmişler ... şanssızlık o gün hiç balık yapmadı , bana Pendikte liman gibi bir yerde yakaladıkları lüferleri izlettiler cep ten spin için dönüş balığı bekliyoruz demişlerdi ..