Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Bu akşam kartal sahilde istavrit denedim. Yine ne hikmetse çok az. Biraz istavrit, 1 adet trakonya ve 1 adet sardalya yakaladım. Sardalya nerden çıktı anlamadım :)
Oltası suda olanlara rastgelsin.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu akşam kartal sahilde istavrit denedim. Yine ne hikmetse çok az. Biraz istavrit, 1 adet trakonya ve 1 adet sardalya yakaladım. Sardalya nerden çıktı anlamadım :)
Oltası suda olanlara rastgelsin.
1 hafta icinde duydugum 2. Trakonya haberi cidden bi gun carpilicam anlamadan elimi aticam baliga :acpsnr:

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
1 hafta icinde duydugum 2. Trakonya haberi cidden bi gun carpilicam anlamadan elimi aticam baliga :acpsnr:
Her hafta bir tane mutlaka çaparime takılıyor. Bu ara çok var galiba. Ağırlığından ve vuruşundan anlaşılıyor. Tehlikeli, yinede fazladan dikkatli olmakta fayda var. Kediler sağolsun elimizi sürdürmüyorlar zaten. Bugün oltanın ucunda ben ne olduğunu anlayana kadar kaptı kaçtı keranacı :)

pars

Aktif Üye
Geçen yıllarda sabah suyunu denemek için yollara düştüm. Sabah saat henüz 05:00 olmamış. Hava karanlık. Merada karanlıkta tek başıma olmanın tedirginliği ile aldım oltaları vardım sahile.
Gözlerime inanamadım en az 100 kişi var spin yapan, zor yer buldum. Ne bu sayfalarda ne de internet grublarında alınan balıkları paylaşan görmedim. Diyeceğim balık dile düştüğünde zaten sonu gelmiştir. Rastgele.

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
IMG_8228.JPG
pendik ada tesisleri karşısı, Sandal’la sabah 6:00 7:30 arası alındı. İstavrit , mezgit karışık . Yanımda yarım filato ithal uskumru vardı iri mezgite atarım diye Onuda denedim ama çok iri mezgit alamadım maalesef. Ama attığım yere baya mezgit toplandı çapariyle cektim. Çift kamış zor olsada güzeldi. Herkese rastgele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Ekli dosyayı görüntüle 75507pendik ada tesisleri karşısı, Sandal’la sabah 6:00 7:30 arası alındı. İstavrit , mezgit karışık . Yanımda yarım filato ithal uskumru vardı iri mezgite atarım diye Onuda denedim ama çok iri mezgit alamadım maalesef. Ama attığım yere baya mezgit toplandı çapariyle cektim. Çift kamış zor olsada güzeldi. Herkese rastgele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mezgit için tavuk göğsü denediniz mi? Buralarda iş yapar mı?

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Her hafta bir tane mutlaka çaparime takılıyor. Bu ara çok var galiba. Ağırlığından ve vuruşundan anlaşılıyor. Tehlikeli, yinede fazladan dikkatli olmakta fayda var. Kediler sağolsun elimizi sürdürmüyorlar zaten. Bugün oltanın ucunda ben ne olduğunu anlayana kadar kaptı kaçtı keranacı :)
Kesin fish grip almam lazim benim o zaman, kediye yazik olmus zehirlenmemistir insallah :(