kml7
Aktif Üye
Dünde yoktu. Bu ara kesildi niyeyseKartal 18:00-20:00 arası. Balıkçı çok lakin balık yok..Ekli dosyayı görüntüle 75490
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dünde yoktu. Bu ara kesildi niyeyseKartal 18:00-20:00 arası. Balıkçı çok lakin balık yok..Ekli dosyayı görüntüle 75490
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dişli peşinde koşanlar da dişli yok diyor. Feyk mi atıyorlar yoksaDünde yoktu. Bu ara kesildi niyeyseYoksa düşündüğümüz gibi dişli mi girdi ?
1 hafta icinde duydugum 2. Trakonya haberi cidden bi gun carpilicam anlamadan elimi aticam baligaBu akşam kartal sahilde istavrit denedim. Yine ne hikmetse çok az. Biraz istavrit, 1 adet trakonya ve 1 adet sardalya yakaladım. Sardalya nerden çıktı anlamadım
Oltası suda olanlara rastgelsin.
Her hafta bir tane mutlaka çaparime takılıyor. Bu ara çok var galiba. Ağırlığından ve vuruşundan anlaşılıyor. Tehlikeli, yinede fazladan dikkatli olmakta fayda var. Kediler sağolsun elimizi sürdürmüyorlar zaten. Bugün oltanın ucunda ben ne olduğunu anlayana kadar kaptı kaçtı keranacı1 hafta icinde duydugum 2. Trakonya haberi cidden bi gun carpilicam anlamadan elimi aticam baliga![]()
Mezgit için tavuk göğsü denediniz mi? Buralarda iş yapar mı?Ekli dosyayı görüntüle 75507pendik ada tesisleri karşısı, Sandal’la sabah 6:00 7:30 arası alındı. İstavrit , mezgit karışık . Yanımda yarım filato ithal uskumru vardı iri mezgite atarım diye Onuda denedim ama çok iri mezgit alamadım maalesef. Ama attığım yere baya mezgit toplandı çapariyle cektim. Çift kamış zor olsada güzeldi. Herkese rastgele
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesin fish grip almam lazim benim o zaman, kediye yazik olmus zehirlenmemistir insallahHer hafta bir tane mutlaka çaparime takılıyor. Bu ara çok var galiba. Ağırlığından ve vuruşundan anlaşılıyor. Tehlikeli, yinede fazladan dikkatli olmakta fayda var. Kediler sağolsun elimizi sürdürmüyorlar zaten. Bugün oltanın ucunda ben ne olduğunu anlayana kadar kaptı kaçtı keranacı![]()