Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aksam sansimi deneyeceğimYağmur arkası , Ne güzel Balık yapar ama
Herkese iyi Pazarlar
Hocam bu akşam tam balığa gitmeye niyetlenmiştim yağmur başladı. Gerçekten yağmur sonrası balık yapar mı acaba? Yani gitsem boşuna mı olur? Bir de pendikte kayalar ıslak ya şimdi kayıp düşme riski artıyor mu acaba? Çok soru sordumYağmur arkası , Ne güzel Balık yapar ama
Herkese iyi Pazarlar
En önemlisi, en dikkat edilmesi gereken şeyHocam bu akşam tam balığa gitmeye niyetlenmiştim yağmur başladı. Gerçekten yağmur sonrası balık yapar mı acaba? Yani gitsem boşuna mı olur? Bir de pendikte kayalar ıslak ya şimdi kayıp düşme riski artıyor mu acaba? Çok soru sordum![]()
Hocam o zaman ben biraz daha düşüneyim ama bu gidişle rüzgarı, yağmuru bahane edip hiç lrf avına çıkamayacağımEn önemlisi, en dikkat edilmesi gereken şey
Islak kayalar
Sağlam yer , kuru yer kalmamıştır.
Hayatınız, sağlığınız hiçbirşey den önemli değil
Hele kayalarda daha büyük sıkıntı , boşluğa yada denize dusulmese bile düştüğünüzde alacağınız darbe sıkıntılı olur.
Balık bugünde yapar yarında
Esas olan psikolojik ve fizyolojiks sağlığınız
Dolaşın ama sağlığını zi tehlikeye atacak şeylerden sakının![]()
Kaynarca da Oltacı Salih var. Sahil yolunda. Her türlü malzeme temin edebilirsin. İyi esnaftır.kartal ve pendik civarında Önere biliceğiniz güzel ince çaparı alabılcegım bir yer varmı acaba
teşekkürler gidip bakıcamKaynarca da Oltacı Salih var. Sahil yolunda. Her türlü malzeme temin edebilirsin. İyi esnaftır.