Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

mehmetf

Üye
Adı
Mehmet Fatih BOZDOĞAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba, Uzun zamandır tuzla tershane ile pendik arasında özellikle tuzla tershaneye yakın kısımlarda olta görmüyorum. bu bölge kumluk olduğu için avmı yapmıyor yoksa uzak kaldığı için gelenmi yok bilgisi olan varmı?
bir aralar bu bölgede iyi mezgit alınıyordu.

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Merhaba, Uzun zamandır tuzla tershane ile pendik arasında özellikle tuzla tershaneye yakın kısımlarda olta görmüyorum. bu bölge kumluk olduğu için avmı yapmıyor yoksa uzak kaldığı için gelenmi yok bilgisi olan varmı?
bir aralar bu bölgede iyi mezgit alınıyordu.
Bu sene Kaynarca, Pendik ve Güzelyalı'dan doğru düzgün verim alamadık. Çoğu zaman boş döndük. Sanırım herkes bu durumda ve o yüzden rağbet azaldı. Geçen sene biraz iyiydi. Ama bu sene neredeyse tık yok maalesef. Kötüye gidiyoruz. İnşallah önümüzde ki sezon böyle olmaz.

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Ayagımı catlattım. Moralsizim keyifsizim. Yatıyorum öyle. Tam da dönüş mevsiminde.
Çok geçmiş olsun İbrahim kardeşim. Bilemedik kusuruma bakma.
Önce sağlık gerisi hikaye. Zaten dişli mişli yok bu taraflarda, boşver.
Tekrar geçmiş olsun. Kendine iyi bak.

Mektupla

Daimi Üye

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi haftalar arkadaşlar,
Haftasonu ilk dişlimi yakaladım :) Aslında dişlilerimi diyebilirdim zira bunun gibi ve bundan daha büyük toplamda 6 tane sudan çıkarırken düşürdüm.
Fotoğraftaki 25 cm ,sanırım sarıkanat oluyor bu.
Sormak istediğim ben bu balıkları sudan çıkarırken nerede hata yaptım da hepsi suya düştü? :)
Bundan önce sadece istavrit ve mezgit yakalamışlığım vardı ama dişlinin aksiyonu çok farklıymış. Çok haraketli sürekli zıplıyor.
Bu arada kaşıkla avlandım..

Ekli dosyalar

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi haftalar arkadaşlar,
Haftasonu ilk dişlimi yakaladım :) Aslında dişlilerimi diyebilirdim zira bunun gibi ve bundan daha büyük toplamda 6 tane sudan çıkarırken düşürdüm.
Fotoğraftaki 25 cm ,sanırım sarıkanat oluyor bu.
Sormak istediğim ben bu balıkları sudan çıkarırken nerede hata yaptım da hepsi suya düştü? :)
Bundan önce sadece istavrit ve mezgit yakalamışlığım vardı ama dişlinin aksiyonu çok farklıymış. Çok haraketli sürekli zıplıyor.
Bu arada kaşıkla avlandım..
Hepimizin sıkça yaşadığı bi durum, sağlam yakalanmamayla ilgili , iğne damağının tam girmemesi , yapabileceğin tek şey balığın yakalandığını hissettikten sonra sertçe tasmalama yapmak , bu tasmalama eğer balık üstünkörü yakalanmışsa damağın etine girmesini sağlayacaktır. Tasmalama yaptıktan sonra balığın dudak kısımlarından iğnenin damağı geçtiği zaman bi daha kolay kolay kurtulamaz.

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hepimizin sıkça yaşadığı bi durum, sağlam yakalanmamayla ilgili , iğne damağının tam girmemesi , yapabileceğin tek şey balığın yakalandığını hissettikten sonra sertçe tasmalama yapmak , bu tasmalama eğer balık üstünkörü yakalanmışsa damağın etine girmesini sağlayacaktır. Tasmalama yaptıktan sonra balığın dudak kısımlarından iğnenin damağı geçtiği zaman bi daha kolay kolay kurtulamaz.
Anlıyorum, tasmalama yapmak hiç aklıma gelmemişti. Neyse sağlık olsun bir dahaki sefere artık :))Teşekkürler

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anlıyorum, tasmalama yapmak hiç aklıma gelmemişti. Neyse sağlık olsun bir dahaki sefere artık :))Teşekkürler
En buyuk aksiyon ızmaritte bence hem agizi yirtilmaya cok müsait hemde kopek gibi basiyor bide ince takimla avlaniyorsan aksiyonun allahi :D